2777
2789
مممنونم عزیزم لطفا روبیکا برام میفرستی تلگرامم بالا نمیاد ندارم

من روبیکا ندارم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا برو یک آزمایش تیتر بتا بده بعد عددش زیر ۵ بود خودت تغییرش بده به ۱۵۰ نیازی هم به برگه ازمایش کس ...

آفرین دستت درد نکنه واقعا خدا خیرت بده پولش با بیمه تامین اجتماعی چقدر میشه بدم دکتر بنویسه یا خودم برم

من روبیکا ندارم

عزیز من خودم شنبه میرم آزمایشگاه ببینم چی میشه اگرم نشد رو اسم و کد ملیت خط بزن یا چیزی بذار برگه ات بفرستی اگه راضی بودی ممنون میشم ایتام دارم تلگرام دارم ولی به زور باز میشه 

عزیز من خودم شنبه میرم آزمایشگاه ببینم چی میشه اگرم نشد رو اسم و کد ملیت خط بزن یا چیزی بذار برگه ات ...

باشه اگه کارت راه نیفتاد پیام بده

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

مممنونم لطف کردی ان شااله مشکل همه حل بشه با بیمه تامین اجتماعی هزینه آزمایش چقدره برم

انشالله امیدوارم

چیزی نمیشه من خصوصی ازمایش دادم زیر ۲۰۰ بود

مهر آزمایشگاه فقط روی بارداری مثبت میزنن 

نه دیگه هر جوابی باشه مهر میشه

فردا برو یک آزمایش تیتر بتا بده بعد عددش زیر ۵ بود خودت تغییرش بده به ۱۵۰ نیازی هم به برگه ازمایش کس ...

چه جوری عدد رو تغییر. بدم اصلا جواب آزمایش الان فایل میفرستن یا کاغذی میدن

من روبیکا ندارم

سلام عزیز لطفا پی وی برام میفرستی اسم و کد ملی خودتم خط بزن یا چیزی روش بذار خیالت راحت باشه من کاری به اونا ندارم فقط میخوام کارم راه بیفته درخواست دوستی میدم لطفا نمونه برگه آزمایش خون بارداری اگه راضی هستی بفرس واقعا خدا خیرت بده چون مدارک لازم پرسیدم گفتن برگه آزمایش و سونو میخوان فقط خود کارمند اونجا گفت بیار برات مرخصی درست میکنم

چه جوری عدد رو تغییر. بدم اصلا جواب آزمایش الان فایل میفرستن یا کاغذی میدن

کاغذی میدن بهت فایل هم میفرستن ولی شما برای ارائه باید کاغذیی ببرید. خب عدد را روی یک کاغذ دیگه پرینت بگیرید بعد بچسبون روی جواب آزمایش بعد هم کپی بگیر ازش