2777
2789
یه تومنم الان ندارم مشکلم الان مالیه و الا جریمه میدادم برگه هم نمیخواستم

پول واسه چی بدی یه زن باردار تو فامیل وهمسایه نیست ادرارش رو بگیر ببر آزمایشگاه بریز تو طرف خودت به همین راحتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چقدر ساده ای کد ملیتم گذاشتی تو سایت؟؟؟؟؟؟ @سوپ_سبزیجات    

والا من به چیزی کاری ندارم رو اسم کد ملی هر چی میخواین خط بزنین یه جا جریمه میخوان عذر موجه نداشته باشم جدیدم قانون گذاشتن پولش نداشتم و الا جریمه میدادم تا اینجوری اینقدر زود به مردم ننگ نزنین عین حقیقت گفتم اسم جا رو که نمیشه بگم شاید اصلا کسی اونجا بود شناخت

اینجاداره صادقانه کمک میکنن امااسی صادق نیست حقیقتونمیگه شاید جرم باشه کمک ما

به خدا نمازخونم خودم به خاطر نداشتن پول جریمه اس چی بگم دقیق اسم بیارم کجاست شاید یکی شناخت لو داد اونجا داستان همش گفتم قانون جدید گذاشتن ندارم بدم

خب این جرم نیست؟؟؟ قوانین که عوض میشه توجیهه؟ شما که نماز میخونی پولی که با دروغ بیاد میشه حرام گلم. ...

وقتی پولش ندارم چه جوری بدم اصلا خود کارمند همونجا گفت این راهته خیلی اصرار کردم قبول نکردن گفت گیر بیار عیب نداره اگه پولش نداری

به خدا نمازخونم خودم به خاطر نداشتن پول جریمه اس چی بگم دقیق اسم بیارم کجاست شاید یکی شناخت لو داد ا ...

فردا برو یک آزمایش تیتر بتا بده بعد عددش زیر ۵ بود خودت تغییرش بده به ۱۵۰ نیازی هم به برگه ازمایش کس دیگه نیست همه چیز هم درسته مهر آزمایشگاه هم داره فقط کافیه یک کپی رنگی بگیری.