2777
2789
عنوان

کیا به عشقشون رسیدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 37 پست
عزیزم اگه هر کسی جای من بود دیگه چشمش کسی رو نمیدید کسی که عاشقش بودم فوق العاده خوش اخلاق شوخ طبع ا ...

درکت میکنم گلم به هرحال پنج سال کم نیست و سخته فراموش کردنش ولی خوب کاری نمیشه کرد انشاالله یکی که باهاش بهترین دنیا رو بسازی خدا سر راهت قرار بده

من بعد ۷ سال بهش رسیدم,5 سال طول کشید جواب مثبت بده بهم.... خداروشکر ک رسیدم ایشالا همه عاشقا ب عش ...

ع

شما پس روش ک راش بودی؟

چیکار کردی؟

دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمی‌دونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨‍👩‍👧‍👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین چه بهتر 

نه ،این بده 

کلا کسی به دلم نمیشینه....الان هم که اینطور شده 🤦

دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمی‌دونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨‍👩‍👧‍👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍

ما عشقمون یک طرفه بود اونمنو دوست داشت

منم باهاش ازدواج کردم چون فکر میکردم خوشبختک میکنه

ولی الان من اونو دوس دارم اون از من بدش میاد 

عشق یک طرفه به هیچ دردی نمیخوره مثل جاده یک طرفس

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

درکت میکنم گلم به هرحال پنج سال کم نیست و سخته فراموش کردنش ولی خوب کاری نمیشه کرد انشاالله یکی که ب ...

🤍❤💚😔ممنونم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
سرت بالا خدا بزرگه مطمئن باش اینجوری نمیمونه🙂

مرسی مهربون❤

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....