دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمیدونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨👩👧👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تراپیست نیستم و بیشتر از اون تراپیست میدونم خخ
کل خانواده من شاغل هستن...مشکل مالی نداریم ولی مشکل زمانی داریم 😔
خلاصه با توجه به شرایطم ابن پیشنهاد رو دادن که در حد رفاقت باشه و...
دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمیدونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨👩👧👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍
کل خانواده من شاغل هستن...مشکل مالی نداریم ولی مشکل زمانی داریم 😔 خلاصه با توجه به شرایطم ابن پیشن ...
اگه نفر بعدی مناسبت نباشه چی بازم یه ضربه میخوری، آدما بعد از هر شکست عاطفی یه خلا توی وجودشون هست و نباید تا یکسال وارد رابطه ی جدید بشن اول باید با شرایط فعلی کنار بیان ، اگه وارد رابطه بعدی بشن و دوباره طرف بد باشه آسیب بدی میبینه
چون احتمالا هنوز نتونستی فراموشش کنی فکر میکنی هیچکس مثل اون خوب نیست به هرحال تو آیت دنیا هیچکس بی ...
عزیزم اگه هر کسی جای من بود دیگه چشمش کسی رو نمیدید کسی که عاشقش بودم فوق العاده خوش اخلاق شوخ طبع اجتماعی بود همیشه باهاش خوشحال بودم ، تحصیلکرده خوش قد و بالا کارافرین بنظرت منی که ۵ سال با همچین ادمی بودم مثلا میتونم با کسی دیگه ازدواج کنم همش مقایسه میکنم اخرش هم طلاق میگیرم طرفمم بدبخت میکنم
وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
اگه نفر بعدی مناسبت نباشه چی بازم یه ضربه میخوری، آدما بعد از هر شکست عاطفی یه خلا توی وجودشون هست و ...
من کلا تا الان با کسب وارد رابطه نشدم...😅