2777
2789
عنوان

لامپ رشد گیاه

2086 بازدید | 13 پست

سلام کسی از لامپ رشد گیاه استفاده کرده راضی باشه شوهرم میخاد بگیره بعد برای حسن یوسف میخاستم آخه خیلی نور میخاد نتیجه میده خیلی گلامو دوست دارم جای پنجره هست ولی نور خوبی نداره کسی تجربه داره خوشحال میشم نظرشو بگه 

لامپ رشد خیلی باعث رشد گیاه نمیشه فقط در حدی که گیاه زنده بمونه نور بهشون میرسه خصوصا برای گیاهی مثل حسن یوسف که نور افتاب مستقیم 

میخواد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
لامپ رشد خیلی باعث رشد گیاه نمیشه فقط در حدی که گیاه زنده بمونه نور بهشون میرسه خصوصا برای گیاهی مثل ...

بله زردی رو از بین میبری یعنی یا ن آخه برگای سرش خوبه برگای زیرش خیلی زرد دارن میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله زردی رو از بین میبری یعنی یا ن آخه برگای سرش خوبه برگای زیرش خیلی زرد دارن میشن 

ببین گلم تاثیر داره ولی نه بشدت و خوبی نور مستقیم خورشید 

جایی که گذاشتی نور چطوره؟

خودت پنجره پر نور نداری؟

آبیاریت چطوره؟

سردش نیست اونجایی که 

گذاشتی؟

ببین گلم تاثیر داره ولی نه بشدت و خوبی نور مستقیم خورشید  جایی که گذاشتی نور چطوره؟ خودت پنجر ...

نه عزیزم زیاد نیس نورش یعنی پنجره ام خیلی بالاس و کوچیکه در حدی که یکم نور میاد خیلی زیاد نیس نورش مخصوصا الان که هوا داره سرد میشه نور خیلی کمتر شده 

نه عزیزم زیاد نیس نورش یعنی پنجره ام خیلی بالاس و کوچیکه در حدی که یکم نور میاد خیلی زیاد نیس نورش م ...

پس بگیر و تجربه بکن ببین چطوری تاثیر میذاره

البته ببین سردی هوا هم باعث زردی برگ میشه

و آبیاری نامنظم

پس بگیر و تجربه بکن ببین چطوری تاثیر میذاره البته ببین سردی هوا هم باعث زردی برگ میشه و آبیاری نام ...

مرسی بابت اینکه جواب گو بودید خدا خیرتون بده ولی کاش کسایی که تجربه شو داشتن در میون میزاشتن تجربشون رو تا حداقل از اینکه این همه هزینه کنم راضی باشم و جواب بگیرم 

مرسی بابت اینکه جواب گو بودید خدا خیرتون بده ولی کاش کسایی که تجربه شو داشتن در میون میزاشتن تجربشون ...

من خودم گلفروشی دارم گلم

طبق اطلاعاتی ازشون دارم 

این لامپ ها خوبن ولی نور صد رو برای گیاه ندارن خصوصا گیاهاان نور دوست 

نهایت گیاه فقط زنده بمونه

البته برای شرایط شما 

واقعا 

خوبه

چند ماه پیش دنبال لامپ رشد گیاه بودم. بعد کلی جستجو  دیدم یه صفحه هست که خیلی قیمتاش منصفانست. خیلی با کیفیت بود و الانم دارم استفاده می کنم. لینکشو میزارم. محصولاتش متنوعه.

https://www.digikala.com/product/dkp-11024754/لامپ-رشد-گیاه-50-وات-مدل-ip65/

لامپ رشد خیلی باعث رشد گیاه نمیشه فقط در حدی که گیاه زنده بمونه نور بهشون میرسه خصوصا برای گیاهی مثل ...

یکی از بهترین سایت هایی که میشناسم برای خرید لامپ رشد گیاه، ایران سان لایته. قبلا خودم ازشون خرید داشتم و حتی روی محصولاتشون گارانتی هم میدن. کلی کود مناسب هم دارن و بهت مشاوره میدن برای گل ها.

یکی از بهترین سایت هایی که میشناسم برای خرید لامپ رشد گیاه، ایران سان لایته. قبلا خودم ازشون خرید دا ...

ممنون از شما

من خودم کلفروشی دارم گلم