2777
2789
عنوان

بچه ها میشه لطفا کمکم کنین؟!

78 بازدید | 19 پست

من دیگه از پس " زندگی کردن" بر نمیام

و نمیدونم چرا

نمیدونم باید چی بگم

به کی بگم

من..

میشه لطفا باهام حرف بزنید تا به زندگیم برگردم؟!

لطفا

مشکلت چیه ؟

نمیدونم..نمیدونم..مقل اینکه میگن نه میتونی وایسی نه میتونی پیش بری؟! اینطوری ام

خانوادم

دوستام

همسرم

کارام

خودم

درسم

زندگیم

از همشون موندم.. هیچکدوم و نمبتونم جلو ببرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم..نمیدونم..مقل اینکه میگن نه میتونی وایسی نه میتونی پیش بری؟! اینطوری ام خانوادم دوستام هم ...

یه جورایی هنگ کرده و نمیدونی چیکار کنی درسته؟مشکل خواسی از هر نظر نداری چه با همسرت خانواده یا ..... 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
یه جورایی هنگ کرده و نمیدونی چیکار کنی درسته؟مشکل خواسی از هر نظر نداری چه با همسرت خانواده یا ..... ...

درسته..میدونید هرکاری میکنم بجای پیشرفت دارم پسرفت میکنم...تو هر زمینه ای..داره نفسم کم میاد بخدا..بخدا نمیتونم دیگه...

نمیدونم..نمیدونم..مقل اینکه میگن نه میتونی وایسی نه میتونی پیش بری؟! اینطوری ام خانوادم دوستام هم ...

یه موضوع بهت بگم اکثریت الان همینیم کمتر فکر میکنیم سعی میکنیم هرچه پیش اومد را بپذیریم تمام این موارد را که نوشتی یه بچه اوتیسمی را اضافه کن من باهاش سرو کله. میزنم

پستهای قبلیت را خوندم تشخیص بیش فعالی گرفتی اما دارو را دو به شکی استفادا کنی یا کلا اختلال بیش فعالی در خود را انکار کن و ایمان داشته باش دکتر بعد تشخیص داده یا دارو مصرف کن دستی دستی خودت را توبرزخ بوردی

درسته..میدونید هرکاری میکنم بجای پیشرفت دارم پسرفت میکنم...تو هر زمینه ای..داره نفسم کم میاد بخدا..ب ...

درگیزیت با همه این موضوع ها زیاده بهترین کار اینه یه سفر بری و ذهنتو شده برای یک ساعت از همه چی خالی کنی و برای خودت باشی و  هرکاری دوست داری بکنی

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
یه موضوع بهت بگم اکثریت الان همینیم کمتر فکر میکنیم سعی میکنیم هرچه پیش اومد را بپذیریم تمام این موا ...

شاید...شاید..همش فکرم میره سمت همین‌..انقدر گریه کردم دیگه نمیتونم تکون بخورم..بخدا حس میکنم یک بار میلیاد تُنی تو مغز و قلبم سنگینی میکنه دارم میسوزم انگار نمیدونم چطور بگم 

درگیزیت با همه این موضوع ها زیاده بهترین کار اینه یه سفر بری و ذهنتو شده برای یک ساعت از همه چی خالی ...

نمیتونم..اینکه میگم نه میتونم وایسم نه میتونم برم جلو برای همینه..

خلاصه بگم، نه میتونم استراحت کنم چون همه کارام مونده، و نه میتونم کاری انجام بدم چون روحم خستست...بخدا کم آوردم

نمیتونم..اینکه میگم نه میتونم وایسم نه میتونم برم جلو برای همینه.. خلاصه بگم، نه میتونم استراحت کنم ...

درکت میکنم عزیزم چقدر زمان لازم داری که همه چیو درست کنی بتونی یکم استراحت کنی؟

نمیدونم...با این وضعی که برای تک تک روابطم درست کردم فقط دلم میخواد بمیرم..

این حرفو نرن درسته واقعا سخته این مسئله ولی خیلی سختی های بزرگ ترین هست که ایشالا هیچ وقت نرسی بهشون منم خیلی تو این موقعیت بودم حتی همین الان تو چندین مشکل باهم افتادم نمیدونم چیکار کنم و وقتی راهی پیدا نمیکنم آهنگ گوش میدن خیلی حالمو بهتر میکنه تو هم گوش بده آهنگی که دوس داری رو یا میخوای بهت پیشنهاد بدم گوش بدی و وقتی بهتر شدی کلرات رو درست کن و برو یه سفر و استراحت کن و ذهنتون یخ مدت خالی کن 

شاید...شاید..همش فکرم میره سمت همین‌..انقدر گریه کردم دیگه نمیتونم تکون بخورم..بخدا حس میکنم یک بار ...

یه مدت خودم هم همین بودم اوایلی بود که بچه ام تشخیص اوتیسم گرفته بود فکر میکردم ۱۲ ساعتی که بچه ام بیدار من ملزم بهش یاد بدم مشابه کاردرمانگر و گفتاردرمانگر خودم را داغون کرده بود بچه ام را عصبی فکر میکردم خدا خنکترین بچه دنیا را به من داده خودم را میزدم گاهی از کوره در میرفتم بچه ام را میزدم کاردرمانگرش یه روز گفت بچه تو ادم اول باید زندگی کنه تو زندگی را ازش گرفتی دوتا رنگ یادش بدی دیدم واقعا راست میگه

حالا شرایط تو هم همینه فوقش مدل ماشینتون یا متراژ خونه ات یا ظروف بوفه ات دو درجه بهتر میشه یا سمتت یک گرید میره بالا چه اتفاقی میافته نه کسی وایمسه برات دست بزنه نه خانواده ات تشکر میکنن پس شاد زندگی کن اونطور که ارامش داشته باشی تو هرکار کنی تمام دنیا را نمیتونی شاد کنی اما شادکردن خودت دست خودت

نمیتونم..اینکه میگم نه میتونم وایسم نه میتونم برم جلو برای همینه.. خلاصه بگم، نه میتونم استراحت کنم ...

تو کارت و همچین کار خونه ات یا سرکشی به مادر و پدرت از یکی کمک بگیر حتی اگر مجبور به پرداخت هزینه و رو زدن هستی بذار به آرامش برسی