2777
2789

سلام خانما من ۱۰ سال هست عروس خانواده همسرم هستم مادر شوهرم خانم خوبی هستن و من هم احترام زیادی براشون قائلم . البته از نظر فرهنگی و خانوادگی از زمین تا آسمون با هم متفاوت هستیم گاهی اوقات افراد خانواده صحبت هایی می کنن که البته عمدی هم نیست ولی خوب باعث میشه که دلگیر بشم .

همسرم سال ها هست که من رو زیاد منزل مادرش نمی بره میگه اینطور بهتره حرف و حدیث کمتره منم اعتراضی ندارم میگم خودش هم منو میشناسه هم خانواده شو دخالت نکنم بهتره 

الان حال مادرشون زیاد مساعد نیست از صمیم قلب دلم می خواد کمکشون کنم ولی حقیقتش اصلا نمیدونم چطور شما جای من باشید چطور شروع می کنید که هم دل مادر شوهرتون شاد بشه هم اگر حرفی پیش اومد خودتون ناراحت نشید جا بزنید .

الان پیام خواهر شوهرمو می فرستم خیلی ناراحت شدم وقتی که دیدم

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما كاري رو كه قلبا درست ميدونيد انجام بديد فكر كنيد داريد يكطرفه يه كار خير ميكنيد و معمولا توي كار خير آدم توقعش چون صفر هست ديگه ناراحتم نميشه

آفرين

چه عروس باشعوري كه البته نتيجه شعور همسرتون توي مديريت روابط بين زنش و خونواده شه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
براش غذا درست کن ببر گاهی ،یکم هم مرتب اینا کن 

باور میکنی از بس سعی کردم سر تو زندگیشون نکنم بعد از ۱۰ سال هنوز نمیدونم جای وسایل آشپزخونه شون کجاست ؟ تو یکی از اتاقاشون هنوز ۵ بار نرفتم ؟ 

کارایی انجام بده که زیاد نیاز به حضور فیزیکی تو خونشون نداشته باشه مثلا یروز درمیون غذا بفرست یا کسی ...

خواهر شوهرم بنده خدا هفته ای یک بار میره خیلی اونجا زحمت می کشه چند وقت پیش شوهرمو برادر شوهرم می خواستن براش پرستار بگیرن خواهر شوهرم گفتن اگر در حد آشپزی روزانه هم جنب و جوش نداشته باشه حالشون از این هم بدتر میشه

باور میکنی از بس سعی کردم سر تو زندگیشون نکنم بعد از ۱۰ سال هنوز نمیدونم جای وسایل آشپزخونه شون کجاس ...

اره میفهمم چی میگی 

اما شاید حکمت این اتفاق ،دور هم جمع شدنتون و تموم شدن دلخوری ها بوده باشه 

فرصت رو از دست بدی بعد یه عمر دلت میسوزه