2777
2789

من قبلا پیج چند تا خانم شمالی رو دیده بودم که یکی از کارهای روزمره شون این بود که لباس ها و رختخواب ها رو می‌آوردند بیرون از کمد ها تا هوا بخورن و خراب نشن و ....

حالا سوالی که دارم اینه که همه شهر های شمالی این مشکل رو دارند؟ رطوبت ؟؟؟

مثلاً لاهیجان چی؟؟

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

کلاردشت و محمود آباد ویلا دارم تا حالا همچین چیزی و نشنیدم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا اینجا رطوبتش‌ زیاده

ماهم این مشکلو داریم

عکس یه قسمت از اتاقمو‌ نشونتون میدم ببینید دیوارش بخاطر رطوبت چی شدههه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نمیتونم فایل بزارم 

چجوریه؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

کلاردشت و محمود آباد ویلا دارم تا حالا همچین چیزی و نشنیدم 

کمد و لباس و رختخواب اونجا داری؟؟؟

همه فصل ها رفت و آمد داری؟؟؟

کمد و لباس و رختخواب اونجا داری؟؟؟ همه فصل ها رفت و آمد داری؟؟؟

اره بابا تو ماه ی هفته اونجام اسفند تا آخر فروردین اونجام تابستونم همش اونجام

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اره ما هم لاهیجان ویلا داریم دیر به دیر که میریم کاور رختخوابا خیسه ابه اونجا هم رطوبتش بالاست باید ...

اگر دوست داشتید جواب بدید

کجای لاهیجان ویلا دارید؟ از نظر امنیت و ... اوکی هست وقتی مدت طولانی نمیرسد اونجا؟