2777
2789
عنوان

تجربه من از ژل لب😨😨😨

19049 بازدید | 18 پست

لب های باریک و کوچیک و غنچه داشتم. دوستم هی تشویق می‌کرد ژل لب بزنم چون میگفت خیلی تغییر میکنی.. دور و برم اکثرا عمل های زیبایی کردن از پلک و بینی و کاشت ناخن و مژه تا ژل لب.... من مقاومت کردم هیچکاری انجام ندادم. 

بلاخره رفتم ژل لب زدم. درسته تغییر کردم. ولی می بینم اصلا همچین مدینه فاضله ای نیس.. به استرس و اذیت تزریق و اینکه نباید چای و حمام گرم بگیری و نمیتونی راحت به لبات دست بزنی نمی ارزید... دوستان هیییییچی طبیعیش نمیشه

خواننده خاموشم :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چای و حمام گرمش و دست نزدن و اینا نهایت برا 72 ساعته (حتی کمتر ).مادام العمر که نیست ...

درد سوزنش هم برا 2 دقیقه هم نمیشه ...که بی حسی میزنن و زیاد وحشتناک نیست ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
همه ی اینایی ک گفتی برای یک روزه بعدش راحت برو حمام و هرکاری میخای بکن

اذیت های خودشو داره. تازه بعدش باید قرص تبخال بخوری.

من نسبت به بی حسی مقاوم بودم، قشنگ ورود ژل توی لب هام با سوزش حس میکردم

عیب نداره بعد چند روزعادی میشه

وقتی اونجا نشسته بودم می دیدم دخترا برای بوتاکس و این چیزا چه زحمت و اذیتی رو تحمل میکنن، رفتم تو فکر... واقعا چرا داریم این کارا رو میکنیم و به چه قیمتی... 

اصلا اینا لازم نیس.من از دکترم پرسیدم چای نخورم ... گفت راحت باش بابا.لبته دیگ.حرارت هیچ دخلی به ژل ...

روی ماندگاری تاثیر داره. اگه بخای مدت زمان بیشتری بمونه باید حرارت ندی