2777
2789
عنوان

تقویم چینی یا خاست خدا؟

317 بازدید | 34 پست

سلام خانما بنظرتون تقویم چینی حقیقت داره؟اخه من میخام این ماه اقدام کنم ولی تو تقویم جنسیتی میخام نیست

البته بهش اعتقادم نداره بنظرم خدا بخاد میده این تقویم الکیه 

تجربه ای دارین؟

تقویم چینی از کجا میدونه اسپرم کروموزوم x داره یا y🙄

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر من سر دو تا بچه‌هام جنسیتو تقویم چسنی درست گفت یعنی قبل از اینکه سونو تشخیص بده تقویم چینی درست گفته بود فال‌شیخ بهایی هم همینطور هر دو بچه‌رو بهم درست 

البتهههههه من بیشتر به چشم سرگرمی میدیدم ولی خب درست بودن برحسب اتفاق

زهد ریایی،جهل مقدس...
باز خوبه بچه دار میشی .. اگه نمیشدی میگفتی خدایا ی دونه بده هر چی شد  پس بفکر جنسیت نباش ..هر ...

منم همیشه میگم سالم و صالح باشه اما ادمیزاد هرچی نداره میخاد دیگه دست خودش نیست🥺

من قبول دارم تقویم چینی رو 

اما اما اینم بی نهایت قبول دارم که تا خدا نخواد ما حامله نمیشیم 

اگه خدا بخواد اون ماهی که شما برنامه ریختی حامله میشی، اگه نخواد نمیشی 

من همین بلا سرم اومد ، سه سال منتظرم گذاشت تا بهم بفهمونه که من همه کاره ام تا من نخام نمیشه🙂

دیگه میگفتم خدایا من حامله بشم دیگه جنسیتش مهم نیست😅

ان شاالله برنامه ریزی شمات با خواست خدا یکی باشه 😍🥰

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ولی وقتی حامله شدم، پسر زده بود که پسر شد🤗

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من قبول دارم تقویم چینی رو  اما اما اینم بی نهایت قبول دارم که تا خدا نخواد ما حامله نمیشیم&nb ...

من که این ماه اقدام میکنم چون میدونم خدا بخاد میده نخاد نمیده دیگه نمیتونم اقداممو عقب بندازم ان شاالله هرچی صلاحمونه همون بشه😍

من بعداز بارداری تست کردم پسر اومد الانم باردارم جنسیتش پسر امام نمیدونم راسته یا نه

عزیزم بارداری پسر چجوریه ؟میگن چون هورموناش شبیه مادر نیست یکم مامان اذیت میشه راسته ؟

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

تقویم چینی برای منم درست بود

انشالله  خدا بعت بچه سالم بده

به نظرم اومد که پسر میخای قرص فلوکونازول بخور شب تخمکگزاریت و اقدام کن، انشالله که خدا دلتو شاد کنه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی