2777
2789
عنوان

سوتی های فاتحه ای تونو بگین😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 68 پست

سوتیاتون همین قدر بود؟😐

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتت به یه دلایلی اجازه ندارم بگم‌شرمنده 

اشکال نداره عزیزم راحت باش❤

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
تازه بشکن یاد گرفته بودم عادت کردم زارت زارت میزدم تو ختم عمم همههه جاااا سکووووتتتتت صدای زارت زارت ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شوهر عمم فوت کرده بود  بعد که گذاشتن تو قبر سنگ رو محکم انداختن نگو سنگ ترک داشت قشنگ افتاد رو ...

مگه خاک نمیریزن رو مرده ؟ سنگ چحوری افتاد رو پاش ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یبار تلفنمون قطع شده بود زنگ زدیم مخابرات برامون درستش کنه،بعد یروز از مخابرات زنگ زدن من جواب دادم،مرده گف تلفنتون وصل شد؟ یهو من داد زدم ماااامااااان تلفنمون وصله؟😂 

مرده بیشورم هی میخندید میگف پس اگ وصل نیس من چطوری بهتون زنگ زدم تو چطوری داری با من حرف میزنی 

بعد دیگ خودمم از سوتی خود متاسف گشته و خداحافظی کردم 

یبارم اومدم بچه رو بغل باباش بوس کنم(نمیدونم با چ عقل سلیمی این کارو کردم خب میزاشتم بچه بیاد پایین بعد بوسش میکردم)هیچی دیگه شما تصور کن بچه رو تو بغل بابا بوس کنی 

قشنگ رفتم تو بغل بابا😶 اونشب تا آخر مث بچه خوبا نشسته بودم و واسه خوده تباهم افسوس میخوردم

من تو فاتحه پدربزرگ با دختر عمومام سر یه موضوعی انقدر خندیدیم که همه فکر میکردن داریم گریه میکنیم انقدر دلداربمون دادن بس کنین حالتون بد میشه کم گریه کنین

ما بدتر خندمون میگرفت اصن یه وضعی بود😅😅😅

فکر کنم یه ردیف سنگ میزارن بعد خاک

نه .کلا خاک میریزن اول .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

والا تا اونجایی که من میدونم یه ردیف سنگ هم میزارن 

نمیدونم شاید حق با شماست .

ولی چند وقت پیش از نزدیک بودم تو خاکسپاری مستقیم خاک ریختن

من تو فاتحه پدربزرگ با دختر عمومام سر یه موضوعی انقدر خندیدیم که همه فکر میکردن داریم گریه میکنیم ان ...

😅😅😅😅😅😅چه طوری فرق بین خنده و گریه رو متوجه نشدن؟🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم شاید حق با شماست . ولی چند وقت پیش از نزدیک بودم تو خاکسپاری مستقیم خاک ریختن

راست میگه منم شنیدم که اول یه ردیف سنگ میزارن