2777
2789
عنوان

رشد مو

839 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من موهام  موخوره داره و میخام ک موهام بلند شن و اینکه ی تونیک یا سرم یا روغن هرچی ک استفاده کردیت و راضی بودیت معرفی کنیت چونکه فعلا پول ندارم برم دکتر پوست و مو 

من حدود دو هفتس که یه روز آب پیاز میزنم روز بعد آب برنج و رزماری قاطی میکنم میزنم بعد از حمومم آب میخک اسپری میکنم روموهام رشدش عالی شده و پرپشت شده 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حدود دو هفتس که یه روز آب پیاز میزنم روز بعد آب برنج و رزماری قاطی میکنم میزنم بعد از حمومم آب می ...

من شنیدم این ترکیب برایه کساییه ک طب سرد دارن من پوست سرم گرمه میگن ک زخم میشه سرم 

من شنیدم این ترکیب برایه کساییه ک طب سرد دارن من پوست سرم گرمه میگن ک زخم میشه سرم 

گرم و سرد نمیدونم چطوریاس من همیشه کف سرم داغه و عرق میکنه بعضی وقتاحتی بخار از سرم بلند میشه ولی اینو زدم خوب بود

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من حدود دو هفتس که یه روز آب پیاز میزنم روز بعد آب برنج و رزماری قاطی میکنم میزنم بعد از حمومم آب می ...

یی هروز میری حموم و شامپو میزنی؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران