2777
2789

من خواب بودم ، داشتم خواب میدیدم

یهو حس کردم یکی داره یه قسمت از پایینِ پتو رو از روی پاهام میده بالا ،

چون دیدم پاهام یخ کرد و پتو داره حرکت میکنه پاهامو جمع کردم سمت شکمَم،

بعد یهو با خودم گفتم این دیگه چیه، من که اینجا تنهام، کی داره پتومو بلند میکنه ،

هنوز چشمام بسته بود، باز دیدم پاهام یخ کرد و پتو باز رفت بالا، گفتم شاید مامانم سره صبحی اومده پایین داره سر به سرم میذاره،

سریع پتورو از روی سرم زدم کنار نگاه کردم دیدم هیچکی نیست،

نشستم سرجام داشتم نگاه میکردم ببینم چه خبره که جلوی چشمای خودم باز همون قسمت پتو برای بار سوم انگار که یه چیزی رفته باشه زیرش شروع کرد بالا رفتن و حرکت کردن !!!!

ساعت اون موقع ۷ و 48 دقیقه اینا بود، بچه ها من مجبورم شبا پیش مامانبزرگم و توی این اتاق تنها بخوابم،

حقیقتش خیلی شوکه ام، تا حالا یه همچین چیزی رو تجربه نکرده بودم، باورش برام سخته ...

از طرفی هم ترسیدم، لطفا چیزی نگید که بیشتر بترسم،

نمیدونم چرا این اتفاق افتاد، خیلی خیلی متعجب و شوکه و ترسیدم الان .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرمنده ولی چیزی غیر این به ذهنم نمیرسه

👻👻👻👻

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خب جن بوده دیگ 😕ی بسم الله بگو بره خونه مام داره همیشه لکه دست رو آینه س آچارای سوهرمو میندازه تو کیف من سر ب سرمون میزاره خودتوبزن به اون راه

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

هیچی نیست توهم و خواب الودگیه وتخیل  مغز گاهی ادمو گول میزنه ترس چی؟ استراحت کن

الهی که همینطوری باشه که تو میگی، مرسی قشنگم حالم یکم بهتر شد با این حرفات، راستش منم خودم از اون موقع همش دارم با خودم همینارو میگم، امیدوارم همینطوری بوده باشه .

الهی که همینطوری باشه که تو میگی، مرسی قشنگم حالم یکم بهتر شد با این حرفات، راستش منم خودم از اون مو ...

اصلا دیگه بهش فکر هم نکن 

راحت برو دنبال شروع روز قشنگت 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

پروفایل کورالین و تاپیک های متعدد با موضوع تجارب ترسناک..دخترس است دیگر    

میشه لطفا قضاوت نکنی؟! چه ربطی داره واقعا؟؟ اون تاپیکایی که گفتی برای سال 98 هستن، پروفایلم هم مربوط به همون زمانه.

میشه لطفا قضاوت نکنی؟! چه ربطی داره واقعا؟؟ اون تاپیکایی که گفتی برای سال 98 هستن، پروفایلم هم مربوط ...

گلم من قضاوتت نکردم طلا خانوم...گفتم از فکر بیارمت بیرون

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
خب جن بوده دیگ 😕ی بسم الله بگو بره خونه مام داره همیشه لکه دست رو آینه س آچارای سوهرمو میندازه تو ک ...

توروخدا نگو اینجوری،

اینجا جن نداره آخه، من چندماهه شبا اینجا تنها میخوابم

تا حالا همچین اتفاقی نیوفتاده بود واقعا