2777
2789
عنوان

اگر کسی عاشقتونه واز سر دلتنگی بهتون زنگ میزنه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 131 پست
مگه گناه قلبی که گیر کرده چیه؟؟ هیچوقت جواب اینو نفهمیدم مگه کسی که عاشقه چه گناهی کرده که نمیتونی ...

من تو شرایط عشق یک طرفه بودم تازه آرش اومدم بیرون و طرفم تا جایی که تونست خوردم کرد با اینکه من اون زمان واقعا کور و کر بودم و نمیدونستم چیکار دارم میکنم و خیلی چیزا تو لین دنیا جوابی نداره خیلی چیزا که خودم سالهاست دنبال جوابشو مثل همین سوال ولی اون طرفی هم که علاقه ای بهت نداره بهترین کار اینه که بگی تو که منو دوست داری من نمیتونم باهات زندگی کنم و من اینجوری اذیت میشم و خودت هم اذیت میشی به خدا گه این هم برای اون طرف سخته قضاوت و حرف الکی نمیزنم خودم تو موقعیتش بودم ولی با اینکه بی نهایت همینم سخته و طرف حتی بدونه نمی‌رسید دوست داره باهاتون باشه ولی بهترین کاره و ازش بخواید که ناراحت نشه ازتون ‌که کارما پس مدید

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر منکه هم متاهلم وهم هنوز عاشق اون نفر قبلی هستم واون جوری رفتار میکنه که همیشه برام سواله&nbs ...

آره خیلی بی رحمانه و سرد بهش پیام دادم و قطع امیدش کردم

خداروشکر که امروز تاپیک شمارو دیدم و خیالم راحت شد که کارم درست بوده♥️

نه نمیره ،فقط میخواد یه رفتاری ازش ببینه و دل بکنه

خب چرا ما باید منتظر یه رفتار ناامید کننده از طرفمون باشیم وقتی هم خودمون متاهلیم و بچه داریم.به فرضم اگه مجرد باشیم وقتی طرف نیست یعنی نیست بالاتر از این؟

من تو شرایط عشق یک طرفه بودم تازه آرش اومدم بیرون و طرفم تا جایی که تونست خوردم کرد با اینکه من اون ...

من حرفم اینه

آدم عاشق اصلا متوجه نیست چه بلایی سر خودش

شخصیتش وغرورش میاره

ولی طرف مقابل که عاقله

میتونه کامل ناامیدش کنه 

چه سختی داره وقتی میدونی طرف چقدر گیرته وتو هیچ حسی نداری

خب بهش بگو مثل آدم

خب چرا ما باید منتظر یه رفتار ناامید کننده از طرفمون باشیم وقتی هم خودمون متاهلیم و بچه داریم.به فرض ...

عزیزم نمی‌دونم تا حالا عاشق شدی یا نه ولی ایشون حتی اگه اون آقا بخواد هم نمیره باهاش ولی میخواد اون آقا قطع امیدش کنه و این خانم دیگه بهش فکر نکنه،میخواد تو ذهنشم رها کنه و برگرده به زندگی عادی خودش

من حرفم اینه آدم عاشق اصلا متوجه نیست چه بلایی سر خودش شخصیتش وغرورش میاره ولی طرف مقابل که ...

آدما همشون یعنی ۹۹درصدشون خود خواهند و فقط خودشون مهمن چه کسی گه اینجوریه چه پدر مادری که یکیو میارن چون فقط بچه میخوان 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
عزیزم نمی‌دونم تا حالا عاشق شدی یا نه ولی ایشون حتی اگه اون آقا بخواد هم نمیره باهاش ولی میخواد اون ...

چرا شدم و یهو بی دلیل قطع و وصل میشد بعد ک رفت.دوباره پیام میداد هر چند وقت یبار ولی نه مثل قبل.منم یباره کردم و بلاک.چون نمیتونستم ببینم دیگه مال من نیست.

چرا شدم و یهو بی دلیل قطع و وصل میشد بعد ک رفت.دوباره پیام میداد هر چند وقت یبار ولی نه مثل قبل.منم ...

شدت وابستگی هر شخصی با شخص دیگه متفاوته ،شما راحتتر دل کندی ولی یکی دیگه نمیتونه به این راحتی

آدما همشون یعنی ۹۹درصدشون خود خواهند و فقط خودشون مهمن چه کسی گه اینجوریه چه پدر مادری که یکیو میارن ...

دقیقا

آدما خیلی بی رحمن

یکی هست که میدونه بخاطرش بیمارستان بستری شدم

بخاطرش چقدر پول تراپیست دادم

چقد از زندگی افتادم وچقد نابووووووودم😔

ولی باهام بازی میکنه که مبادا حسمو از دست بده

یا نمیدونم اصلا دردش چیه

دقیقا آدما خیلی بی رحمن یکی هست که میدونه بخاطرش بیمارستان بستری شدم بخاطرش چقدر پول تراپیست د ...

میدونه سخته ها ولی خودت تمومش کن واقعا نمیدونم چرا انقدر بی رحمن منکه جای اون نبودم که باهات این کارو کرده ناراحت شدم چه برسه اون که واقعا چقدر بی رحم بوده خودت تمومش کن