2777
2789

یا پیام میده ،لطفا زنگ وپیامشو بی جواب نزارید 

حتی اگه حسی بهش ندارید 

اگر واقعا میدونید عاشقتونه .....

یجایی خوندم :به کسی که عاشقتون شده رحم کنید ،اون نمیدونه که چه بلایی داره سرخودش میاره😔🙏

حقیقت محضه💔💔💔  

خوب اگه به زنگ و پیامش جواب بده طرف فکر میکنه اونم دوسش داره وبعد کلی ناله و نفرین میکنه 

کسی که عاشقه نمیدونه چه بلایی سر خودش میاره اونی که عاشق نیست که میدونه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه به زنگ و پیامش جواب بده طرف فکر میکنه اونم دوسش داره وبعد کلی ناله و نفرین میکنه  کسی ...

درسته 

ولی ناامیدش کن از اینکه حسی بهش نداری

بااحترام بهش بگو 

تو هوا نگه ندار هیچوقت 

درسته  ولی ناامیدش کن از اینکه حسی بهش نداری بااحترام بهش بگو  تو هوا نگه ندار هی ...

خیلی سال پیش من و یکی بهم نرسیدیم و قسمت نبود

من ازدواج کردم و بچه دارم و ایشون مجرد بود

پارسال از طریق یکی فهمیدم هنوزم منتظر منه و بخاطر همین ازدواج نمیکنه و منم بخاطر خودش مجبور شدم بهش پیام بدم و آب پاکی رو بریزم رو دستش با اینکه از زندگیم راضی نیستم و یه شوهر به شدت بی محبت دارم ولی جوری وانمود کردم که زندگی من هیچ مشکلی نداره😔😔بیشتر از دو جمله پیام بینمون رد و بدل نشد ولی اون از اون اسیری فکر کنم رها شد و بهش این یقین رو دادم که هیچ حسی بهش ندارم و بعد از اون پیام خیلی طول کشید تا به روال عادی زندگیم برگردم ولی بنظرم ارزششو داشت😢😢😢😢😢تا همین امروز عذاب وجدان داشتم که این پیام شمارو دیدم و فهمیدم کارم درست بوده😭

یه اتفاقاتی افتاد و بعد از اون اتفاق مجبور شدم بهش پیام بدم 

کارم درست بوده؟🥹🥹🥹

خیلی سال پیش من و یکی بهم نرسیدیم و قسمت نبود من ازدواج کردم و بچه دارم و ایشون مجرد بود پارسال از ...

از نظر منکه هم متاهلم

وهم هنوز عاشق اون نفر قبلی هستم واون جوری رفتار میکنه که همیشه برام سواله 

معماست

بله بسیار کار درستی کردی

عذاب وجدان چی داشته باشی

تو هرگز نمیتونی متعلق بهش بشی چون همسر داری

ولی کسی که عاشقه واقعا اصلا اینا تو کتش نمیره وبهتره رک گفته بشه

ببین عزیزم درسته شاید تو دردشو الان داری به جون میخری اما اونی که عشقش یک طرفس و به عشقش زنگ میزنه . ...

اما گاهی باهاش گرم میگیره 

نگرانش میشه

یا لابد ادای نگرانی رو درمیاره

اینا انصاف نیست 

سین بزنی ولال بمونی انصاف نیست

میتونی بهش رک حرفتو بزنی وناامیدش کنی

وای که چقدر حق کاش واقعا آنقدر آدمی که بهش حسی نداریم رو خورد نکنیم  

مگه گناه قلبی که گیر کرده چیه؟؟

هیچوقت جواب اینو نفهمیدم

مگه کسی که عاشقه چه گناهی کرده که نمیتونیم حتی انسانی نگاه کنیم به قضیه

غیر اینه که اون از جونش بیشتر دوستمون داره؟؟