2777
2789
عنوان

دوران شیردهی و چاقی

118 بازدید | 13 پست

خانم ها من قبل حاملگی ۵۵ کیلو بودم روز زایمانم ۶۹ کیلو دو ماه بعد  زایمان شدم ۵۹ کیلو الان ۹ ماهه زایمان کردم الان ۶۵ کیلو هستم متاسفانه خیلی ناراحتم شیر میدم فقط دنبال پسرم اینور اونورم ولی بیفایده غذا خوردنم خیلی زیاده نمیتونم جلومو بگیرم 😔 قرصی شربتی دمنوشی چیزی میدونین تو دوران شیردهی بشه استفاده کرد بی زحمت راهنماییم کنین 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من شیر میدادم باربی شدم تا از شیر رفتم وزنم رفت بالا دور کمر از ۸۰ شد ۸۸ در عرض دوماه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

ت دپران شیر دهی ک لاغر میشن همه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

زینیان  زیره سیاه  زیره سبز  رازیانه  هر کدوم یک سیر یعنی 75گرم .رو باهم آسیاب کن و بخور هر روز یک قاشق مربا خوری  نیم ساعت قبل از نهار و قبل از شام . هم  شیرات و زیاد می‌کنه هم نفخ رو از بین می‌برد .وهم لاغر میشی .12سال تو طب سنتی هستم .پس امتحان کن