2777
2789
عنوان

ریاضی بلد ها بیاید

79 بازدید | 16 پست

جواب این مسئله چی میشه

سیما با  دو چهارم پولش کتاب خرید و با یک دوم و ۶۰۰ تومان باقیمانده پولش دفتر خرید و با دو سوم و ۱۰۰ تومان باقیمانده پولش خودکار خرید و ۴۰۰ تومان برایش باقی ماند ، کل پول سیما چقدر است؟

اینارو نمیدونم من فقط برات یه خاطره از خودم تعریف میکنم که بفهمی چقدر ریاضی سرم میشه

یادم نمیره سال اول دبیرستان امتحان ریاضی معلممون گرفت من شدم 25 صدم یعنی یک چهارم یک نمره هیچ طوریمم نبود که بگم سردرد داشتم یا مریض بودم سرحال و سالم نشستم امتحان دادمو نمرمم شد همونی که نباید میشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو نمیدونم من فقط برات یه خاطره از خودم تعریف میکنم که بفهمی چقدر ریاضی سرم میشه یادم نمیره سال ...

منم این دوره ها رو گذروندم الان دانشجوام

این مسئله از ریاضی ششمه منم یادم رفته یه بخش هاییش رو

فک کنم ۱۲۰۰ بشه  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

راه حلت و میگی؟ با شکل رفتی؟

جوابشو دارید ؟ 

نمیدونم درسته یانه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

جواب میشه ۶۶۰۰

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.