2777
2789

موهای موج داری دارم و تقریبا کوتاهشون زیبا نیست

اما حس میکنم کوتاه کردن موهام حالمو خوب می‌کنه(میانه که درک نمیکنن لطفا مودبانه نظر بدن) مدتی هست حس بدی نسبت به خودم دارم

و حس میکنم با اینکار خوب میشم

کوتاه کنم؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر منییی

منم کلی منتظر موندم الان تا پایین کمرمه تازه کراتینم کردم ولی می‌خوام پسرونه بزنم

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

اگه با کوتاه کردن حست بدتر نمیشه،خب کوتاه کن،تنوعه.

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

موهاتو کوتاه نکن 

تو زیبایی 

با موی بلند زیباتر

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
چقدر منییی منم کلی منتظر موندم الان تا پایین کمرمه تازه کراتینم کردم ولی می‌خوام پسرونه بزنم

تو ام حالت بده؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)