2777
2789
عنوان

موهام با کلی تلاش بلند شدن اما می‌خوام کوتاه کنم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 36 پست
درد میکشم با کوتاه کردن ولی بعدش خوب میشم چون به موهام نگاه میکنم همراه با بلند شدنشون تلاش میکنم

نمیشه به این فکر کنی که کوتاهشون کردی؟

یا حداقل یکم کوتاه کنی تا حالت خوب بشه؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا باسنم مو هام بود دو ماه پیش تا شونم زدم و در یک حرکت انتحاری دیگه چتری هم زدم😂😂خیلی هم حالم خوب بود فقط یکم حس ایناروسی داشتم بعدش که همه بهم میگفتن چه بهت میاد چتری و موی کوتاه😂😂و خداروشکر فهمیدم خوبه الانم تا بند لباس زیرم رسیده ولی واقعا دوست داشتم کوتاه کنم و حالم خوب شد با این کار

منم یه عمر کوتاه بوده 

الان دلم میخواد بزرگ شن 

که نمیشن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.