2777
2789
عنوان

زندگیمممممم از هم پاشید💔😭😭😭

1029 بازدید | 31 پست

دیگه همچی تموم شد زنگ زدم گفت دیگه تمومه دیگه نمیخوام این زندگی را فقط طلاق به پدرمم زنگ زده پدرم حالش خوش نیست چند روزه تو بیمارستانه الان بهش گفتیم پشت گوشی گریش گرفت ااااااااااااااای خدااااااااااپس تو کجاییییییییی چرا دعاهام را نشنیدیییییییی چرا کمکمممم نکردی من الان چیکارکنم با آبروی ریزی که تو فامیل میشههههه چیکار کنم تو یه شهر کوچیک با اشک هاااااای پدرم چیکارکنم با قلب مریض مادرم 

با بغضی که توگلومه وراه گلوم را بسته چیکارکنم چرا زندگی من اینجور شد چرا خدا همچین آدمای آشغال وپستی را سر راه زندگیم قرار دادم که حالا شاهد عذاب خودمو وخانواده ام باشم 😭😭😭😭🖤💔

اصلا هستی خداااااااااا 

صدامو میشنوی     

داغونم دلم الان فقط مرگ میخواد

که بمیرم ونبینم خوردشدن پدر ومادرمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده عزیزم؟

بخدا داغونم 

شوهرآشغالمو نه نه باباش پر کردن برای طلاق 

الان میگه نمیخوام این زندگیو

تازه چند ماهه عروسی کردم

گند زدن به زندگیم الهی به حق امام حسین همشون تقاص پس بدن یه آب خوش از گلوشون پایین نره

حرف مردم چقد مهمه براتون. ولش کن بابا.  ممکنه برا هرآدمی این اتفاق پیش بیاد. سخته ولی درست میش ...

نمیتونم زجر کشیدن خانوادمو ببینم بابام وقتی فهمید پشت گوشی گریش گرفت میدونی اشک مرد یعنی چی

اون لحظه من مردم😭😭🖤

من سر رفتارهایی که داشت آمدم خونه بابام حالا پرش کردن میگه فقط طلاق

چه رفتارهایی؟ رفتارهاش مثلا درحدی بود که بخوای طلاق بگیری و جداشی یانه اومدی که ادم بشه؟ چندوقته اومدی خونه بابات؟ 

چه رفتارهایی؟ رفتارهاش مثلا درحدی بود که بخوای طلاق بگیری و جداشی یانه اومدی که ادم بشه؟ چندوقته اوم ...

بچه نه نه اس هرچی اونا بگن میگه چشم وقت وهمه چیزش برای اوناست سراونا بامن تا حالا چند بار بحث کرده وداد زده 

۵ روزه

بخدا داغونم  شوهرآشغالمو نه نه باباش پر کردن برای طلاق  الان میگه نمیخوام این زندگیو تا ...

خب اروم باش هیچکس دوست نداره زندگی بچش از هم بپاشه تو جوابش نده اگر میخوای برگردی جوابش نده چون ممکنه بخواد بترسونتت حتی ممکنه بگن ببرش تا پای طلاق حساب کار بیاد دستش تا اولشه حالیش کن خانواده ها این حرفا میزنن ک گربه رو در حجله بکش و این حرفا تو جواب شوهرت نده