2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من بااین اخلاقام ارزوی هرزنی ام راسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 123 پست

ینی با همین یه مورد پشت پا زد به همه ی اون ویژگی های قبلی. 

باور کن داشتم میخوندم و با خودم میگفتم خب راست میگه ارزوی هر زنی تهش میخاد اسی چی بگه ک قانع بشیم ولی همین ک تا اخرش خوندم فهمیدم این ویژگی های ک گفتی هیچه اگ فردا مامانش بگ زنتو کنار بزار هم میزاره؟؟؟؟ 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
شوهرت نمیتونه روابطش مدیریت کنه. مادر عزیزه و احترامش واجب ولی زندگی مشترکش مراقبت میخواد باید بدونه ...

خیلی میترسه میگم سلیطه اس جرات نداره سرشودربرابرمادرش بالابیاره ونه بگه من پسرمثل این ندیدم کوچکترین بی احترامی نکرده ونمیکنه بینهایت حساس رومادرش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی با همین یه مورد پشت پا زد به همه ی اون ویژگی های قبلی.  باور کن داشتم میخوندم و با خودم می ...

کاش بزاره کاش طلاقم بده راحتم کنه ازدست مادرش من دودستی تقدیم مادرش میکنم بااینکه خیلی دوسم داره وباعشق ازدواج کردیم ولی حاضرم قیدشوبزنم وخودموخلاص کنم مادرش سلطه شدید روش داره خودشم بخوادنمیزاره چون تک پسره دخترشم اصلانمیخوادمیگه بیزاردارم ازدخترفقط پسرم مثل شیرپشتم 

کاش بزاره کاش طلاقم بده راحتم کنه ازدست مادرش من دودستی تقدیم مادرش میکنم بااینکه خیلی دوسم داره وبا ...

ببین اگر خیلی حاد نیست در حدی ک تو خونتون سرش ی سره بحث باشه واقع بین تر باش هرچند مامانش سلیطه است ولی حتما کسیو نداره دیگه . هیچکس نمیتونه قید مادرشو بزنه حالا توام باهاش حرف بزن بگو من توقع ندارم قید مادرتو بزنی یا بهش بی احترامی کنی امورات خودت و مادرت هم ب خودتون مربوطه ولی مبادا دخالتی کنه تو امورات مربوط به ما یا حتی من ک اینجا بی احترامی میشه خوب میدونی به حریمم حساس هستم تا حالا باهاش صحبت کردی؟ 

تا حالا شده از مامانش ایراد کوچیک بگیری یا گله کنی بعد تو روت در بیاد؟ 

اره درحدمرگ کتکم زدهمون اوایل چون نمدونستم تااین حدمگه میشه وامیسته بهت فحش مبده جلوفامیل توجمع توخلوت توباشی سکوت میکنی ؟ولی اومدم خونه خودم دیگه سکوت میکردم چون جواب بدم سرمومیبره میگه مادرمه احترامش واجب کتک هم بزنه حق داره هرچندبه ناحق باشه 

ببین اگر خیلی حاد نیست در حدی ک تو خونتون سرش ی سره بحث باشه واقع بین تر باش هرچند مامانش سلیطه است ...

ببین من کلازن دعواگروپرخاش گری نیستم شخصیتم خیلی اروم ودرونگرام حرفامم همیشه باارامش بهش گفتم ولی درمورداین موضوع اگه خودمم بکشم قانع نمیشه میگه خیروصلاحمونومیخوادتوذهنت خرابه اون بهترین مادردنیاس منوبزرگ کرده ماهم توجوب بزرگ شدیم 😐

اره درحدمرگ کتکم زدهمون اوایل چون نمدونستم تااین حدمگه میشه وامیسته بهت فحش مبده جلوفامیل توجمع توخل ...

بگو تو گه خوردی تو و مامانت کی باشین مامانم منو بزرگ نکرده براتون که بشم کیسه بوکس و کلفت ننت مردتیکه احمق کتک هم میزنه بیشعور. من شوهرم همه جور تندی و عصبی داشت حتی میزد یا فحش میداد اما جرات نداشت مامانشو از من سرتر کنه با اینکه من اصن برام مهم نیست ک با مادرش حتی از من خوب تر باشه همیشه میگفت من تو رو از همه تو دنیا بیشتر دوست دارم حتی از مامانم با اینکه میدونم دروغ میگه هیچکس همسرشو از مادرش بیشتر دوست نداره خصوصا مردا ولی همینقد ک جلوم اینطوری حرف میزنه یعنی بازم به تو خیلی اهمیت میدم من جات بودم می دادمش به ننش میگفتم این تحفه ای ک باراوردی صد برابر مبارک خودت باشه بعدم بیخ ریش صاحبش 

ببین من کلازن دعواگروپرخاش گری نیستم شخصیتم خیلی اروم ودرونگرام حرفامم همیشه باارامش بهش گفتم ولی در ...

میگفتی مادر همه براشون تنها فرشته ی رو زمینه دلیل نمیشه سلیطگی های ننت رو نبینی اه چقد لجم گرفت شوهرت اگ شوهرم بود تا الان درستش میکردم من خیلی ب حریمم حساس هستم خیلی اگر کسی تو زندگیم دخالت کنه اونموقع دیگ خدا مگر ک بیاد رو زمین تا هیولای بیدار شده ی درونمو خفه کنه 

مث سگ از مامانش میترسه یجورایی من ورژن دختره . همسر شمام . ینی اگ دختر بود میشد عین من . واقعنم دست خودش نیست . چون ب مامانش ربط داره . بقیه چیزاش نمیدونم چرا بانمک و خوب بود درکل از صد بهش 87 درصد میدم(:

هیچ چیز دائمی نیست
خیلی شدیدوابسته مادرشه یعنی بیشترازمادرش میترسه تاببینه شوهرم ذره ای بامن خوب سریع میگه ازارث محرومت ...

ای بابا، چه خطرناکه! چی بگم؟ باید رگ خواب و اعتمادشو به دست بیاری، بلکه حساسیتش روی شما کم بشه. 

شما هم سعی کن نادیده بگیری رفتاراشونو تا اذیت نشی.