2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من بااین اخلاقام ارزوی هرزنی ام راسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 123 پست
خب عزیزم شما به جای اینکه از این ویژگیش حرص بخوری از همین نقطه ضعفش استفاده کن برای  بهبود رابط ...

من هرراهی بگی رفتم ده ساله عروسشم منونمیخوادارزوش که یه روزپسرش برگرده پیشش صمیمی بشم بیچاره ام میکنه ازخونه من درنمیادتااتاق خواب ماهم مبادکه پیش مابخوابه خیلی بی حیاس بی ابرودادوعربده میزنه من بهش ذره ای ازترس شوهرم بی احترامی نکردم به خونم تشنه اس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اشتباه کردی اینجا تاپیک زدی چون سردت میکنن شما بهترین همسر و زندگی و داری که آرزوی هر زنیه...

ومسئله آخر بنظرم به سیاست و لوندی و بیش از حد حساسیت نشون ندادن شما ربط داره میتونی خودت خیلی قشنگ این موضوع و کنترل کنی

اونایی ک گفتی وظیفشه باید اینطوری باشه ولی مورد مامانی بودنش بیش از حد رو مخه نه هیچ زنی تحمل نداره ...

من خودم مثل روز برام روشن هیچ زنی بااین موضوع کنارنمیادچون یکی مدام بالاسرته که خوشیتوخراب کنه جالب بیشترین زهرریختناش توحاملگی وبعدزایمانم بودکه مباداشوهرم بهم محبت کنه لیوان ابی بده دستم میومدخونم بس میشست زیرنظرمیگرفت شوهرموکه مباداکوچکترین احترامی بهم بزاره مادرش یه کافربه تمام معناس دلم خون باکاراش

میدونستی اینجور مادرا از روی کمبود و چون شوهر نداشتن از پسرشون یه شوهر میسازن از عاطفه بیش از حد حمایت ..

یه جا دیگم گفتم نادری داشتیم پسرشو ده سال مجبور ب رابطه جنسی میکرد در واقع ناف مادر بریده نشده برو مشاوره اصلا طبیعی نیست و این ک گفتی میومد شبا پیش ما میخوابید خیلی غیر طبیعیه در واقع اون از رابطه پسرشو آزار میبینه و مالک خودش و خطر ناکه خیلی ازین موارد زیاده

عزیزم اشتباه کردی اینجا تاپیک زدی چون سردت میکنن شما بهترین همسر و زندگی و داری که آرزوی هر زنیه... ...

نه ارزوی هرزنی نیس من ازخدامه شوهرم طلاقم بده بره ور دل مادرش این زندگی من میکنم منجلاب که دارم دست وپامیزنم توش 31سالمه بچه نیستم که حرفای دیگران روم اثربزاره همیشه برای دیگران مشاورم مشکلات دوستام واطرافیانوحل میکنم شوهرم طلاقم نمیده میگه تمام زندگیوبهت میدم ولی تنهام بزاری میکشمت قسم به خاک پدرش میخوره توهرجاگیرم بیاره میکشتم میدونم دیونه بشه حتمامیکنه میگه بعدم خودمومیکشم 

میدونستی اینجور مادرا از روی کمبود و چون شوهر نداشتن از پسرشون یه شوهر میسازن از عاطفه بیش از حد حما ...

اره دیگه بینهایت رورابطه ماحساس توحاملگی داغون بودم شوهرموپرمیکردزنت ادا درمیاره شیرموحلالت نمیکنم اگه بری دور وبرش مادرش ارزوی شبانه شه که منوطلاق بده بابچه هام وشوهرم زندگی کنه بادعواعروسی گرفتیم نمیزاش بریم خونه خودمون میگفت 5سال بایدتوعقدباشیدیواشکی باتهدیدوجنجال وگفتم طلاق میگبرم راضی به عروسی شدخلاصه یه روزخوش نمیزاره