2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من بااین اخلاقام ارزوی هرزنی ام راسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 123 پست

مردی که بعد از ازدواج الویتش همسر و فرزندش نباشه به بلوغ عاطفی نرسیده، حالا تعداد زیادی از مردهای ایرانی این اخلاق دارن ولی اگر مادر خوبی داشته باشن که جایگاه خودشو بدونه و توی زندگی پسر و عروسش دخالت نکنه و به خانواده جدید اونا احترام بزاره مشکل ساز نمی شه اماااا امان از مادرشوهر حسود و سمی که با وجود چنین پسری زندگی عروس رو جهنم میکنه مخصوصا اگر عروس شخصیت مستقل و محکمی داشته باشه..‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازلحاظ مالی هم خوبه متوسط روبه بالاییم ولی حیف همه این اخلاقاپوچ میشه دربرابرمادرش

باز خوبه تو خونه راضی ازش، یجوری رفتار کن به مادرش حساسش نکنی، خودتو با مادرش مقایسه نکن بگو مثل مادر خودم دوسش دارم ولی دوس ندارم پیشش بمن بی احترامی کنی

عجیبه که بعد 10 سال هنوز مامانیه. غیر معموله.  ولی اخلاقای خوبش کفه سنگینتریه. به هر حال شوهر ...

خیلی شدیدوابسته مادرشه یعنی بیشترازمادرش میترسه تاببینه شوهرم ذره ای بامن خوب سریع میگه ازارث محرومت میکنم میخواس خونه روبه نامم بزنه یه دنگشوبابت طلاهام گفت شیرموحلالت نمیکنم خونه یاهرچیزی بع نام زنت کردی دورمن مادر روخط بزن 

باز خوبه تو خونه راضی ازش، یجوری رفتار کن به مادرش حساسش نکنی، خودتو با مادرش مقایسه نکن بگو مثل ماد ...

هرراهی که بگی رفتم حتی بامادرش صمیمی شدم اخ چنان ضربه ای بهم زدتاقیامت فراموش نمیکنم نصف موهام به خاطردخالتاش توهمه چی دخالت میکنه هرچی که فکرشوبکنی 

مردی که بعد از ازدواج الویتش همسر و فرزندش نباشه به بلوغ عاطفی نرسیده، حالا تعداد زیادی از مردهای ای ...

دقیقاهمین من اجازه نمیدم دخالت کنه اونم باقهرودعواوجنجال کارخودشوپیش میبره من ده سال جرات تو گفتن بهش نداشتم بهم توهین میکردسرمومینداختم پایین ازترس نکه بی زبون باشم اصلاازشوهرم میترسیدم خط قرمزشدیدبی احترامی وجواب حتی معمولی به مادرش

نمیشه گفت آرزوی هر زنی.. ولی خوبیاش خیلی می چربه... این که برای مادرش انقدر ارزش قائله نشونه بدی نیس ...

نه اصلامن خیلی فاصله میگیرم وگرفتم ولی مادرش خیلی مداخله گره توهمه زندگیت دخالت میکنه توهمه چیزانفراول اون بایدبفهمه رئیس خونه من اون بایدباشه براهمه چیزااون بایدنظربده خلاف میلش باشه قیامت به پامیکنه

خب عزیزم شما به جای اینکه از این ویژگیش حرص بخوری از همین نقطه ضعفش استفاده کن برای  بهبود رابطه تون به مادرش حساسه تو بدون اینکه بهش بگی برای مادرش هدیه بخر و به قول شما بداخلاقه یه گوش در یه دروازه ..سخته ولی شدنیه بعد میبینی که چقدر اوکی میشه همه چی

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

خب عزیزم شما به جای اینکه از این ویژگیش حرص بخوری از همین نقطه ضعفش استفاده کن برای  بهبود رابطه تون به مادرش حساسه تو بدون اینکه بهش بگی برای مادرش هدیه بخر و به قول شما بداخلاقه یه گوش در یه دروازه ..سخته ولی شدنیه بعد میبینی که چقدر اوکی میشه همه چی

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!