2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من بااین اخلاقام ارزوی هرزنی ام راسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 123 پست
احساس میکنم همه مردا همینن  بابای خودمم همینه

آره واقعا جالبش اینجاست همه پسراش همینجورین نه فقط شوهر من 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چیزا مثلا چرا بخاطر حسودی لابد

منوبه عنوان عروس قبول نداره چون شوهرنداره فک میکنه هوو هستم تاعروس ذره ای شوهرم جلوفامیلاش اون باشه یاتنهاباخودش باشیم ببینه احترام میزاره یامحبت میکنه قهروناراحتی وجنجال به پامیکنه توعقد عمدا میومدپیش مامیخوابید

بستگی به سطح معیارهای خودت داره، ولی خیلیا درگیر اینن که شوهرشون وابسته خانوادشه حالا يكي کمتر یکی بیشتر، همسر شما آرزوی ایده آل کسی نیس ولی متاسفانه تو جامعه پیدا کردن مردی که هم خوب باشه و هم کاملا مستقل از خانوادش مثل معجزه میمونه🥴 نمیدونم دلیلش چیه بعضیا همچین روابط بیمارگونه ای با مادرشون دارن انگار مادرش هرچی سختی کشیده و هر کم‌کاری که پدرش داشته پسرا وظیفه خودشون میدونن جبران کنن

پسر بچه ننه اصلاا قابل تحمل نیس😑 تا وقتی مامانش زندن وضع همینه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

😂😂😂😂

ببین جدا که نمیتونی بشی خب؟؟

پس اول اینکه قبول کن که مادرسو دوس داره و نمیتونه کنار بزاره...

با تمام امکاناتی که بهت میده عشق و حال کن و استفادتو بکن و از زندگیت لذت ببر...

وقتی هم که میری خونه مادر شوهرت بگو هر چی فلانی(شوهرت) بگه یا اینکه سعی کن اصلا خیلی با شوهرت حرف نزنی و خیلی رسمی باشی..

خوشی هاتو جلو مادرش نشون نده...

فقط میمونه اون لخشی از مشاوره ها و تصمیماتی که مادرش براتون میگیره که،،،،،

فقط میتونم بگم از زندگی و امکاناتی که بهت میده استفاده کن و بهش دل نبند دیگه...چرا هر چی میخوام دلداریت بدم نمیشه!!!

بستگی به سطح معیارهای خودت داره، ولی خیلیا درگیر اینن که شوهرشون وابسته خانوادشه حالا يكي کمتر یکی ب ...

ازلحاظ مالی هم خوبه متوسط روبه بالاییم ولی حیف همه این اخلاقاپوچ میشه دربرابرمادرش

ببین جدا که نمیتونی بشی خب؟؟ پس اول اینکه قبول کن که مادرسو دوس داره و نمیتونه کنار بزاره... با تم ...

چون سخت تحمل مادری که سلیطه وبی ابرو بخدامادرش خوب میبودمامانی هم بودروتخم چشام میزاشتم مادرشویه زن بینهایت حسودکه دلش میخوادشوهرم بهم بی احترامی کنه وقندتودلش اب شه هنوزم امیدداره که شوهرم ازم دست بکشه طلاقم بده شیطانی براخودش