2777
2789

موهاتو رنگ تیره کن زیادم ارایش نکن

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری فاکتور ها برای چهره بیبی فیس میکنه 

مثلا هلال بودن و پر بودن ابرو ها 

گردی صورت 

موهای رنگ تیره 

آرایش ملایم صورتی 

لباس هایی که انتخاب میکنی 

همه چیز از درون تو آغاز میشود

چند سالته خودت حس میکنی یا بقیه میگن

بهم گفتن 

هم آشنا هم غریبه

از سن واقعیم ۵ . ۶ سال بزرگتر نشون میدم

قدم یه مقدار بلنده اما خیلیارو دیدم که چهارشونه و قد بلند اما از چهرشون مشخصه که سنشون کمه

موهاتو رنگ تیره کن زیادم ارایش نکن

موافقم ارایش سنگین سن رو بالا میبره.قبلنا خط چشم‌میزدم بعد یه سال یه اشنایی اومد دیدنم گفت چقد خوشگل شدی خط چشمو حذف کرده بودم و ریمل ساده میزدم‌

یه سری فاکتور ها برای چهره بیبی فیس میکنه مثلا هلال بودن و پر بودن ابرو ها گردی صورت موهای رنگ تیره ...

لباسام اتفاقا سعی میکنم مثل هم سنو سالای خودم لباس بپوشم 

ولی فایده نداره صورتم گرده و ابروهام رو زیاد دست نمیزنم ولی نمیدونم چرا بزرگ نشون میدم

الان کلا به عنوان یه دختر جوان چطور باید به خودم برسم

مجبورم که  تزریق فیلر برای زیر چشم و لب و ... انجام بدم اما فعلا شرایطش رو ندارم 

از یه ور بعضیا رو میبینم که نچرال هستند و در عین ساده بودن خیلی زیبا هستن 

دوست دارم نچرال و زیبا باشم

موافقم ارایش سنگین سن رو بالا میبره.قبلنا خط چشم‌میزدم بعد یه سال یه اشنایی اومد دیدنم گفت چقد خوشگل ...

من با خط چشم خیلی قشنگ ترم ولی سنمو بالاتر نشون میده الان فقط ریمل میزنم

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

موهام مشکیه آرایشم در حد ریمل بی بی کرم و تینت لب

از اونورم هر چی وزنت پایین تر باشه سنت پایین تر نشون میده

به پوستت هم رسیدگی کن

ولی کلا وسواس نگیر دیگه همینه که هستیم 😃شاد باش

از اونورم هر چی وزنت پایین تر باشه سنت پایین تر نشون میدهبه پوستت هم رسیدگی کنولی کلا وسواس نگیر دیگ ...

دقیقا پوست خ مهمه 

من پوستم چربه و به شدت مستعد آکنه و جوش ریز

کسی پوستش مثل من بوده که با روتین پوستی درست شده ؟ از چه محصولاتی استفاده میکنید؟ ترجیحا ایرانی چون خارجی اصلا تو ایران اصلش نیست