ده ساله زنشم ازلحاظ رابطه همیشه اهمیت میده که اول من بعدخودش مگه خودم بااصرارخودم بگم حال ندارم تاراضی بشه ازلحاظ رمانتیک بودن هم ده ساله حتی یه بارم تولدومناسبتاروفراموش نکرده وکیک وکادوخریده ومیخره ازلحاظ سفرهم تفریحی سالی دوبارمیریم چون خودش عشق سفرتومسافرتم همه کاراروخودش میکنه سحرخیزمثلامیگه توتاهرساعتی دلت میخوادبخواب وبقیه کاراباخودشه ازلحاظ ازادی ام اگه تا ده شبم بادوست واشناباشم که بشناسه ومطمئن باشه هیچی نمیگه توپوشش وایناکاملاازادم درکل بددل نیس اصلانه دست ودلبازنه خسیس معمولی ازلحاظ احترام به فامیل وخانواده امم خوب چون هم فامیلامون هم خانواده ام همیشه پشتش بودن وقبولش دارن اهل خیانت واینام اصلانیس همکارای زنش حتی میگن شوهرت اصلانگاه به زنانمیکنه حالامهم ترین خصوصیتش که من میگم هیچ زنی قبول نمیکنه بینهاییییییییت مامانی یه چیزی میگم یه چیزی میشنویدتمام مشورت های زندگیم اول بامادرش تصمیم میگیره نفراخرمنم سفرهای کاری همیشه مادرشومیبره یعنی مادرش بگه بمیرمیمیره دربرابررفتاروواکنش مادرش لال وکرهمیشه میگه اون چیزی تودلش نیس مادرش بینهایت سلیطه اس فحش وتوهین وناسزامیگه بهت جلوشوهرم منم حق جواب دادن ندارم والاسرمومیبره شوهرم حتی اگه بااحترامم جواب بدم میگه سکوت حتی اگه کتک هم بزنه مادرم بزرگتره حق نداری شلخته هم هس توبچه داری هم خیلی کم کمک میکنه شکموهم هس بنظرتون این مردارزوی دیگران؟من میگم هیچ زنی نمتونه توروتحمل کنه ازبس مامانی وهمیشه به ناحق پشت مادرتی اونم سواستفاده میکنه اینم بگم پیش مادرش دیگه این اخلاقای خوب تعطیل ازوقتی میری تابرمیگردی ازخونه مادرش مثل سگ هارمیشه ولی توخونه جونشم برات میده یعنی جلومادرش هیچ احترامی نداری هیچی