2777
2789

ده ساله زنشم ازلحاظ رابطه همیشه اهمیت میده که اول من بعدخودش مگه خودم بااصرارخودم بگم حال ندارم تاراضی بشه ازلحاظ رمانتیک بودن هم ده ساله حتی یه بارم تولدومناسبتاروفراموش نکرده وکیک وکادوخریده ومیخره ازلحاظ سفرهم تفریحی سالی دوبارمیریم چون خودش عشق سفرتومسافرتم همه کاراروخودش میکنه سحرخیزمثلامیگه توتاهرساعتی دلت میخوادبخواب وبقیه کاراباخودشه ازلحاظ ازادی ام اگه تا ده شبم بادوست واشناباشم که بشناسه ومطمئن باشه هیچی نمیگه توپوشش وایناکاملاازادم درکل بددل نیس اصلانه دست ودلبازنه خسیس معمولی ازلحاظ احترام به فامیل وخانواده امم خوب چون هم فامیلامون هم خانواده ام همیشه پشتش بودن وقبولش دارن اهل خیانت واینام اصلانیس همکارای زنش حتی میگن شوهرت اصلانگاه به زنانمیکنه حالامهم ترین خصوصیتش که من میگم هیچ زنی قبول نمیکنه بینهاییییییییت مامانی یه چیزی میگم یه چیزی میشنویدتمام مشورت های زندگیم اول بامادرش تصمیم میگیره نفراخرمنم سفرهای کاری همیشه مادرشومیبره یعنی مادرش بگه بمیرمیمیره دربرابررفتاروواکنش مادرش لال وکرهمیشه میگه اون چیزی تودلش نیس مادرش بینهایت سلیطه اس فحش وتوهین وناسزامیگه بهت جلوشوهرم منم حق جواب دادن ندارم والاسرمومیبره شوهرم حتی اگه بااحترامم جواب بدم میگه سکوت حتی اگه کتک هم بزنه مادرم بزرگتره حق نداری شلخته هم هس توبچه داری هم خیلی کم کمک میکنه شکموهم هس بنظرتون این مردارزوی دیگران؟من میگم هیچ زنی نمتونه توروتحمل کنه ازبس مامانی وهمیشه به ناحق پشت مادرتی اونم سواستفاده میکنه اینم بگم پیش مادرش دیگه این اخلاقای خوب تعطیل ازوقتی میری تابرمیگردی ازخونه مادرش مثل سگ هارمیشه ولی توخونه جونشم برات میده یعنی جلومادرش هیچ احترامی نداری هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ب نظر من خصوصیات خوبش این طور ک گفتی واقعا بیشتره من بودم این ی مورد مادرشو نادیده میگرفتم کاملا. بلاخره انسانه فرشته ک نیس صددرصد کامل باشه 

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

مادرشوهرم یه ادم مداخله گرشدیدازریزودرشت دخالت میکنه توهمه زندگیاسرک میکشه

عزیزم بالاخره انقد خوبی داره یه عیب هم داشته باشه هیچ‌ادمی بی عیب نیست اکثر مردا مامانی هستن ازین عیبش چشم پوشی کن 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.