2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من بااین اخلاقام ارزوی هرزنی ام راسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس یبار همسرم یکم صداشو برد بالا مادر شوهرم گفتش یدفعه دیگه صداتو برا زنت ببری بالا میزنم تو دهنت ...

ببین جلوهمه احترام میزاره الا مادرش والا مادرش باهاش قهرمیکنه وجنجال به پامیکنه 

مادرشوهرم یه ادم مداخله گرشدیدازریزودرشت دخالت میکنه توهمه زندگیاسرک میکشه

دقیقا منم همین جوریم مشکلم مادرشه تا خونه خودمونیم حتی اگه به مامانش فحش بدم چیزی نمیگه حتی خودشم یچیزی روش میزاره وای بر اون روزی که ببینش انگار خداست بامن اصلا حرف نمیرنه انگار باباشو کشتم نمیدونه چیکار کنه براش منم بخاطر همین رفت آمدمو کم کردم‌

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

حالا نامزد من همه چیش خوبه جز اینکه قدرت ن گفتن نداره 

هرررر خواسته ای ازش داشته باشن برادراش جرات ن گفتن نداره 

ادم میخواد سکته کنه از دست همچین ادمایی

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
دقیقا منم همین جوریم مشکلم مادرشه تا خونه خودمونیم حتی اگه به مامانش فحش بدم چیزی نمیگه حتی خودشم یچ ...

احساس میکنم همه مردا همینن 

بابای خودمم همینه

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

نمیشه گفت آرزوی هر زنی.. ولی خوبیاش خیلی می چربه... این که برای مادرش انقدر ارزش قائله نشونه بدی نیست ولی خوب زیادیه دیگه.. به نظرم شما داری راه رو اشتباه میری چون خودت رو در مقابل مادرش که انقدر براش ارزش داره قرار دادی،  اگه غیبت مادرش رو نکنی، و بهش نشون بدی با مادرش سر جنگ نداری اون ازینی که هست خیلی بهتر هم میشه و وابستگیهاش به مادرش کمتر میشه. 

چه چیزا مثلا چرا بخاطر حسودی لابد

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

عجیبه که بعد 10 سال هنوز مامانیه. غیر معموله. 

ولی اخلاقای خوبش کفه سنگینتریه. به هر حال شوهر بی عیب وجود نداره. 

به شوهرت بگو عزیزم، اجازه بده این جمله رو من بهت بگم. شنیدنش از زبون من برات شیرین تره تا از زبون خودت.