2777
2789
عنوان

جووووووووش

50 بازدید | 9 پست

دوستان من صورتم مستعد حوش بزرگ و سرخ دردناک و دارم قرص هورمونی میخورم نزدیک به ۳ ماه قرص هورمونی‌میخورم هر چند تو آزمایش مشکل هورمونی نداشت و هنوز حتی از ۳ روز پیش هم جوش بدجور میزدم هندونه خوردم التهاب رفت جوشا هم کم کم رفت مگه میشه آخه یکسال پیش هم هندونه خوردم جوشام کم شد ...یعنی به خاطر هندونس این ۳ روز صورتم صاف شد هر‌چند تاک توکی به خاطر غذا میزنم ولی عجیبه بخدا نمیدونم این هندونه چرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 چون ۹۶ درصدش آبه آب خوبه

😂😂😂نه بابا من روزنه خیلی آب میخورم از ۸ لیوان میره بالا ولی موندم چرا واقعا هر وقت هندونه میخورم به حالی که با چیزا های شیرین جوش میزنم اما این لامصب عسله عسل😂😂😂

وآب من‌سه تاش رو دارم و افسرده شدم تو این یکسال حال روحی ام صفر شده از همه روتین بگه فایده نداشت قرص دارو هیچ ابن ۳ تا رو اصلش گیرم‌نمیاد خوووو😔😔

اگه با هندونه میره پس گرمی داری

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
اگه دکتر بهت اجازه داد راکوتان بخور

عزمزمه ترو خدا اسمشو نیارم میرم تو کما بهاش دوسال پیش خوردم دباره برگشت و اصلا نوع جوشم تغیر کرد خاک تو سرم به خاطر دوتا جوش بلوغ رفتم خوردم ..با خوردن راکوتان موهای نازم رو از دس دارم و هنوز که هنوز درگیر ریزش لعنتی هستم که به خاطر یبار خواسم خودکشی کنم 

اگه با هندونه میره پس گرمی داری

اره عزیزم خیلیییی به نظرت چکار کنم حتی وقتی میرم باشگاه اصلا ایقدر آب از سر و صورتم میریزه مخصوصا تو موهام ایقدر طبع بدنم گرمه پایین تنه ام نمی‌ریزد فقط سرم شدید اصلا همه تعجب میکنن حتی وقتی میرم فشیال ماسک که میزاره رو صورتم ذوب میشه میاد پایین به نظرت چکار کنم چی بخورم داروی چیزی گیایی