2777
2789

سلام

هر پیج ی چیزی میگه یکی میگه بنویس یکی میگه ننویس

کارم اشتباه بوده؟نباید مینوشتم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

کار اشتباه اعتقاد به خرافاته

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای دونت نو

وقتی نمیدونی کامنت نزار

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
تو رو به جان عزیز ترین کست انقدر خرافاتی نباش

حالم بد شده از وقتی خواسته هام رو نوشتم

نباید بنویسی چون انرژی منفی دارهاین زمان از نظر نجومی مقابله شمس و قمر گفته می‌شود و نحس می‌باشد
در واقع بهترین زمان برای نابود کردن دشمنان مخصوصاً دشمنان وطن و دین می‌باشد .
عزیزان در این ساعت برای نابودی دشمنان داخلی و خارجی حتماً سوره فیل و سوره مسد را ۷۰ مرتبه بخوانید
خواندن ذکر فردوس و آیت الکرسی هم بسیار توصیه می‌شود
🌚🌚🌑🌑🌑🚫📛⛔️📣📣

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اگه نسبت به این کار حس خوبی داری و باورت مثبته بنویس، اگه به نظرت بده ننویس

من نوشتم و الان یجوریم چه غلطی بکنم الان

خدا داره قدرتشو نشون میده چه عیبی داره مام خواهان یه قطره از قدرتش باشیم

من خواسته هام رو که نوشتم اینستا هم هر پیجی ی چیزی میگه چه غلطی بکنم الان

نباید بنویسی چون انرژی منفی دارهاین زمان از نظر نجومی مقابله شمس و قمر گفته می‌شود و نحس می‌باشددر و ...

یا خدا

الان چه غلطی بکنم؟من خواسته هام رو نوشتم 

حالم بده

هیچی با حال خوب و مثبت مشغول کارتون شید یا اگه دوست دارید برید ماهو نگا کنید

میگم حالم بده استرس دارم که نوشتم چطوری حال خوب داشته باشم