2777
2789

خب من تقریبا یکسالی هست با یه آقایی نامزد کردم که ایشون اصالتا اصفهانی هستن ما از بچگی گرگان بزرگ شدیم این آقا دوست صمیمی داداش کوچیکمه که از ۱۵ سالگی من میشناختمش خلاصه بعد یه اتفاقی ایشون اعتراف کردن و... نامزد کردیم . چند هفته ای میشه حالا ما اومدیم اصفهان خونشون . یه خواهر کوچیکتر از خودش داره(۱۷سالشه) از همون روز اول با من لج بود بی دلیل هزاران بار دیدم اینو نامزدم درحال دعوا بودن ولی تا من میرفتم ساکت میشدن . امروز اول صبح که داشتم با مادرشون صحبت میکردم یهو یک چیزی از دهنشون پرید که خیلی سوختم

قبل از اینکه ادامه رو بگم من از پسره بزرگترم ۴ سال و این شده بهونه‌ی خواهرش ( جریان از این قراره وقتی نامزدم ۱۸ساله‌ش بوده با یکی از دوستای صمیمی خواهرش بوده بعد این از دختره خوشش نیومده بخاطر خواهره باهاش بوده ولی دختره تو تصادف میمیمره بعد خواهرش فکر میکنه تقصیر داداششه الانم میگه به من گیر داده که غلط کردی اومدی تو زندگی داداش من (من در همین حد از نامزدم شنیده بودم خودش بهم گفته بود که قبلا یکی تو زندگیم بوده) بعد امروز مامانش گفت چقدر خوب که دوباره مثل فلانی(همون دختره که تصادف کرد) به زندگی پسرم سروسامون دادی . بعد گفتم مگه شماهم از رابطه‌ی فلانی با پسرتون خبر داشتید بعد مامانش گفت آره مگه نگفت قرار بود باهم ازدواج کنن ولی دختره تصادف می‌کنه.   از همون موقع نابود شدم سرگردون تو خیابونا میگردم .. انگار آب سرد ریختن رو سرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴سال بزرگتری؟چرا ازدج کردی؟دختره فوت شده و مال گذشته هستش ولی بنظرم مشکوکه پسره سالمه؟

بله، به همون دلیلی که همه ازدواج میکنن(شاید علاقه.).    

نه پسره اختلال روانی داره 😂...یعنی چی من منظور شما رو نمیفهمم از سوال آخر ؟ یکم شفاف سازی کن قشنگم

قبل از اینکه ادامه رو بگم من از پسره بزرگترم ۴ سال و این شده بهونه‌ی خواهرش ( جریان از این قراره وقت ...

عزیزم حتما رک و پوست کنده با شوهرت صحبت کن و سعی کن تا جایی که بشه با خواهرش حرف نزنی

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستین❤
حس میکنم پسرشون افسرده بوده و با ازدواج شما رضایت دادن،متولد چندی خودت؟

..

حقیقتا من سر این قضایای خودم حساس تر از شما عمل کردم

من کلا ایشون رو از ۱۵ سالگی میشناختم ، حتی اگر خودمم نشناسم ، برادرم که دوسته چندین ساله و همخونه چندین ساله‌شه اونو بهتر از من میشناسه

چیزی که میدونم اینه که ایشون بزور میخواستن با یه دختر ازدواج کنن که چون دختره فوت میکنه کنسل میشه

تو این مورد کاملا مطمئنم..

عزیزم حتما رک و پوست کنده با شوهرت صحبت کن و سعی کن تا جایی که بشه با خواهرش حرف نزنی

من خیلی سعی کردم باهاش خواهرانه پیش برم شاید یکم از بچه بازیاش دست بکشه ولی متأسفانه غم اون دوستشو گردن من میدونه..

من خیلی سعی کردم باهاش خواهرانه پیش برم شاید یکم از بچه بازیاش دست بکشه ولی متأسفانه غم اون دوستشو گ ...

یکم زمان بده درست میشه

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستین❤