2777
2789

سلام خانومها.حالم بده.دیشب برای سونو ان تی رفتم سونو گرافی.یکدفعه دکتر گفت قلب بچه نمیزنه قلب رویت نشد،دنیا رو سرم خراب شد...۸ هفته بچه م سالم بود قلب داشت 😔

ممکنه اشتباه شده باشه؟؟؟

دکترم تا شنبه نیست.

امروز می‌خوام دوباره سونو برم.

تو رو خدا برام دعا کنید،لطفاً لطفاً نفری یک صلوات برام بفرستید انشاالله بحق مادر حضرت عباس بچه م سالم باشه.... دعای دسته جمعی مستجابه.

ممنونم 😔

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بحق خانم حضرت ام البنین س چیزی نباشه... برات ی آیت الکرسی میخونم

ممنونم عزیزم لطف میکنی گلم

فقط صدای قلبشو بشنوم،دیگ از دنیا چیزی نمی‌خوام 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
عزیز دلم توکلت به خدا باشه

دلم آشفته ست

آخه چی شدم یهو 😔

خدایا بچه م فقط قلبش بزنه

کاش منم قلبم همون جنینی وایساده بود آخر که میخواد وایسه چرا این همه زجر؟

بلاخره ۳ ماهه بهش دل بستم نمیتونم باور کنم نمیتونم قبول کنم خدای نکرده ندارمش...

ممنونم عزیزم لطف میکنی گلم فقط صدای قلبشو بشنوم،دیگ از دنیا چیزی نمی‌خوام 

نگران نباش گلم ان‌شاءالله اشتباه شده.. همه چیز درست میشه

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
اسی دوباره رفتی سونو چی شد من از دیشب همش به فکرتم😔

مرسی بفکرم بودی گلم ♥️

آره رفتم،متاسفانه ایست قلبی کرده.تا شنبه صبر کنم بعد برم پیش دکترم دارو برای سقط بده.

متاسفم غصه نخورعزیزم😔💔🥀

مرسی گلم لطف کردید

دیگ چاره ای نیست قسمت همین بوده.

گام یسوال بپرسم البته ببخشید

چون نمیتونم راجبش تاپیک بزنم یا از کسی بپرسم