2777
2789
عنوان

سلام خانما باردارم ی خوابی دیدم

156 بازدید | 21 پست

خواب دیدم عروسیمه انگار دوماد از فامیلام بود ولی ندیدمش اصلا،پدربزرگم ک فوت شده میومد میرقصید منم بخاطرش گریه میکردم،بعد اماده شدم برم آرایشگاه اما به عالمو ادم غر میزدم ک من دلیل این ازدواجو نمیدونم،وقتی خودم شوهر (همسرواقعی خودم) دارم ازش بچه دارم،عقدشم،زنشم چرابیاییم بایکی دیگه ازدواج کنم؟!

دیگه توراه ارایشگاه بودم ک باخودم فکر میکردم چطور عروسیمو بهم بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوابای عجیب زیاد می بینم

تازگی خواب دیدم رفتم بیمارستان واسه زایمان 

حتی یه جوراب هم واسه بچه نخریده بودم 

هیچی نداشتم به مامانم میگفتم دیدی هی میگفتی وقت ندارم بریم خرید الان چی کار کنیم🙄

صدقه بده برای خودت و شوهرت.اگه میتونی فعلا منصرفش کن که نره

میگم ک از صبح حالم بده،حس خوبی ندارم بهش گفتم اگ میتونی نرو،قبلن هم ب دلم بداومده بود باهاش دعواکردم ک نره،بعدش فهمیدیم کاروانیکه مال شوهرم بودن تصادف کردن و اونیک جای شوهرم رفته بود الا دوساله فوت شده،از صبح دارم گریه میکنم بااینکه زدم تعبیر خاب و نصفش خوب بود اما باز ی شوری تو دلمه

کسی اگ تعبیرشو بلده بهم بگه خیلی میترسم،شوهرم مسافره،بنظرتون نزارم بره؟

دعای قبل سفر براش بخون و صدقه بزار کنار

ما به دلیل تکنولوژی اینترنت تلوزیون که زیاد می بینیم میره تو حافظه ی تصویری مغزمون و ذهن نا خودآگاه چیزایی میسازه که خیلی عجیبن 

من خودم خیلی خوابای عجیب می بینم و نمیخوام هیچکدومو باور کنم