2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=322339806]من قبلنا نمیدونستم ولی الان میدونم چقد افکار و کلام رو زندگی تاثیر داره این روزا فق ...

از ته دلم دعات میکنم اسمتو بگو فردا سرنمازم دعات کنم

خدایا خیلی دوست دارم❤

لطفا از منم بگو خانوادم قبول میکنن بریم تهران خونه مادر شوهرم دعوتم کردن 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

خب بگو من حس شیشمم قویه

حسش بهم چیه؟؟؟کی پیام میده؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
ایشالا با تلا خودت زود میری هرجا ک خواستی مطمعن باش

مرسی عزیزم انشالله

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

توروخدا منم بگو امتحان امروزو بالای ۱۷میشم یانه

من حس ششم یه چی میگه شاید درست نباشه گلم 

روحیه ات خراب بشه اون دوستمون حس ششم بهتری داره راهنماییت میکنه

خدایا خیلی دوست دارم❤
خب خود من همین مشکل رو دارم تو ب من بگو کی میاد منم ب تو میگم

درواست دادم میای باهم حرف بزنیم 

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
بلد نیستم چجوری بیام؟؟

درخواست من دادم بهت میخوای تو هم درخواست بده