2777
2789
عنوان

این مدله حرف زدنه اخه ؟حق ندارم ناراحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 76 پست
همین رفتارا باعث میشه بقیه هم به آدم احترام نزارن، ما سه تا خواهریم هیچوقت با اونا اینجوری رفتار نمی ...

ماهم سه تا خاهریم همیشه پیش شوهرامون پیش فامیل خرابمون کرده تا الان ماهم الان دیگه مثه خودش جواب میدیم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
عیب نداره بابا ناراحت نباش به دل نگیر

متاسفانه یه کینه شتری هستم حالا انگار یادم میره

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ک مثلا من خیلی بلدم من حالیم والا قبلا احترامشو داشتم دیگه الان رعایت نمیکنه جوابشو میشنوه در عو ...

خب یه موقع که خونتونی بهش بگو مامان من سنی نیستم که جلوی بقیه خرابم کنی اینجوری وقتی تو بهم احترام نزاری دیگرانم به خودشون اجازه میدن هرجوری که بخوان رفتار کنن باهام

ماهم سه تا خاهریم همیشه پیش شوهرامون پیش فامیل خرابمون کرده تا الان ماهم الان دیگه مثه خودش جواب مید ...

من فقط بهش گفتم الان این حرف نزن یعنی 💩نخورم؟؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

خب یه موقع که خونتونی بهش بگو مامان من سنی نیستم که جلوی بقیه خرابم کنی اینجوری وقتی تو بهم احترام ن ...

نبابا هزار بار گفتیم میبینه ناراحت میشم خودش عمدا خرابمون میکنه 

یادت میره چون باز مامانته نمیشه تلافی کنی

نه تلافی که نه ولی خیلی ناراحت شدم، داشتم غذا میخوردم اصلا پاشدم از سر سفره رفتم دیگه ساکت شدم تا آخر 

نبابا هزار بار گفتیم میبینه ناراحت میشم خودش عمدا خرابمون میکنه 

مثلا چجوریه مگه رفتاراش؟مگه میشه بخواد عمدا خرابتون کنه جلو شوهر و فامیل؟

اگه جای من بودی چیکار میکردی 

اصلا نمیشه باهاش حرف زد تازگی ها هم خیلییی بدتر شده حتی جواب زنگ و پیامم نمیده 😕

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

منم رفتیم خونه خالم بعد ما خیلی صمیمی هستیم ینی هر شب نوشته هر دوشب هم و میبینیم واسه چندمین جلو خالم گفت رها (من) واسم کاری نکرده تو خونه قاشقی نشسته در صورتی ک هر چیزی ازم خاسته براش انجام دادم هر چی چ کوچیک چ بزرگ نزاشتم دست ب سیاه و سفید بزنه

الان یه ماهه باهاش حرف نمی‌زنم  چون چندمین باره این حرف و جلو خالم میزنع خالمم برداشت گفت من خودم دیدم همه کار واست می‌کنه 

مثلا چجوریه مگه رفتاراش؟مگه میشه بخواد عمدا خرابتون کنه جلو شوهر و فامیل؟

اره مثلا میگی این کارو نکن یا این حرفو نزن بعد چن روز یا یمدت دقیقا همون کارو انجام میده ک گفته بودی نکن

منم رفتیم خونه خالم بعد ما خیلی صمیمی هستیم ینی هر شب نوشته هر دوشب هم و میبینیم واسه چندمین جلو خال ...

خواهراباهم میفتن مسابقه میزارن هرکی بچشو بیشترخاروخفیف کنه اون برندس😂