2777
2789

خونه مادر بزرگم بودیم و منم یه دختر بزرگم دیگه ۲۶ سال دارم بچه که نیستم، بحث سر این بود یکی از فامیلای شوهر خالم فوت کرده داشتن میگفتن مثلا فردا چهلمشه خالم میخواد بیاد گفتم خالم باید برا یلدا دور هم بودیم لااقل خودش میومد رو حساب دلسوزی گفتم که تنها بوده، منو مامانم داشتیم تو آشپزخونه مادربزرگم ناهار میخوردیم یهو مامانم دراومد گفت غذاتو بخور تو حرف نزن،خیلیییی ناراحت شدم اصلا هیچ حرمت و احترامی برام قائل نیست درصورتیکه من جونمم براش میدم.اشکمو درآورد دیگه باهاش حرف نمیزنم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

مامان منم همینه 😂😂😂مهم نیست بابا 

بخدا آماده شدم بیام خونه خودمون بخاطره مادربزگم موندم گفتم‌ گناه داره .خب این چه رفتاریه قشنگ انگار داره میگه تو 💩نخور

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمونه یک مادر ایرانی🤌🏻 نگران نباش مامانای هممون همینن جلوی مامانبزرگ خاله هامون😐😂

یعنی قشنگ انگاربهم گفت تو 💩نخور ...یه ذره احترام برا ما قائل نیست،فکر میکنه من ۵ سالمه

بخدا آماده شدم بیام خونه خودمون بخاطره مادربزگم موندم گفتم‌ گناه داره .خب این چه رفتاریه قشنگ انگار ...

چیزی نگفته بابا 

حساس نشو 

بخدا مامان منم همینه 

اینارو بهش بگو چند روز هم قهر کن دفعه بعد تکرار نمیکنه دیگه 

نمونه یک مادر ایرانی🤌🏻 نگران نباش مامانای هممون همینن جلوی مامانبزرگ خاله هامون😐😂

اره والا دوروز پیش با زنعموم خونه مادرم حرف میزدم عمدا بد عمو کوچیکم میگفتم بره ب گوشش برسه مامانم برگشته میگه انگار تو عقلتو از دادی حرف نزن منم گفتم اره من عقل ندارم بیا تو حرف بزن تو عاقلی هر کار همیشهه دوسداره ادمو خراب کنه بچه نیستم ۲۳ سالمه

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خالم فوت کرده بود منم اومدم مادرمو دلداری بدم یهو جلوی عروسمونو بقیه پرید ب من ک چیه دلم میخواد گریه کنم😑😶لحن بدا. من ی لحظه شوکه شدم. بعض بغض تاچندسال بعدش یادش میفتادم گریم میگرفت. بعد بقیه کیرفتن دلداری بدن هییییچییی نمیگف .باهاشون حرفم میزد😔مادربزرگم ک فوت کرد دیگه نرفتم دلداری بدم گفتم خودش اروم میشه 

parasoo1989@
چیزی نگفته بابا  حساس نشو  بخدا مامان منم همینه  اینارو بهش بگو چند روز هم قهر کن ...

نمیدونم اصلا خیلییی بهم برخورد یهو اشک تو چشام جمع شد،ولی دیگه باهاش حرف نزدم

خالم فوت کرده بود منم اومدم مادرمو دلداری بدم یهو جلوی عروسمونو بقیه پرید ب من ک چیه دلم میخواد گریه ...

خیلی حس بدیه، قشنگ آدم خورد میشه

بخدا این رفتار مامانا جلوی فامیلای نزدیک‌ عادیه همش:)

اره ک مثلا من خیلی بلدم من حالیم والا قبلا احترامشو داشتم دیگه الان رعایت نمیکنه جوابشو میشنوه در عوض جلو شوهرمون جلو فامیل دوسداره خراب کنه

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
اره والا دوروز پیش با زنعموم خونه مادرم حرف میزدم عمدا بد عمو کوچیکم میگفتم بره ب گوشش برسه مامانم ب ...

همین رفتارا باعث میشه بقیه هم به آدم احترام نزارن، ما سه تا خواهریم هیچوقت با اونا اینجوری رفتار نمیکنه