2777
2789

امروز دخترمنم میگفت غذاهاچرا تکراریه یچیز حدید بزار!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسمابادمجون وبیورینگ کره ای یادم میدی خواهش

مسما بادمجون همون خورشت مرغ ک داخلش بادمجون سرخ شده و غوره میریزیم

برا بیورینگ ک ی نوع پیش غذا یا شام سبک

بادمجون سرخ شده پیاز داغ جعفری فک کنم هویج‌ هم جدا جدا سرخ میکنیم با سیب زمینی و فلفل دلمه 

سینه مرغم‌ می‌پزیم ریش میکنمیم مخلوط و سس می‌زنیم 

باز ب نت نگا کنین

مرسی عزیزم غذای آبپزیاکم روغن چی واسه شام سبک

همین واقعا خوبه ،چون توی روغن خیلیی کم سرخ میشه حالا بادمجون رو میتونین کبابی کنین

سوپ شیر ،پوتاژ گشنیز ،کتلت مرغ،کوکو دو رنگ،خاگینه شیره انگور،لقمع یرالما یومورتا همون سیب زمینی تخم مرغ،خوراک لوبیا چیتی،اش ترش،کتلت عدس،

همین واقعا خوبه ،چون توی روغن خیلیی کم سرخ میشه حالا بادمجون رو میتونین کبابی کنین سوپ شیر ،پوتاژ گ ...

سوپ شیرخوشمزست واقعا،؟نمیدونم چراحس خوبی بهش ندارم لطف میکنی بگی چجوری درست میکنی

سوپ شیرخوشمزست واقعا،؟نمیدونم چراحس خوبی بهش ندارم لطف میکنی بگی چجوری درست میکنی

اره واقعا عالیه 

پیاز رنده رو سرخ میکنیم بهش جو اضافه تفت میدهیم بعد هویج و قارچ و نخود فرنگی اضافه میکنیم با یه تیکه گوشت مرغ بعد فلفل نمک پودر سیر می‌زنیم آب میریزیم بپزه بعد پخت مرغ ریش میکنمیم اضافه میکنیم 

توی تابه یه تیکه کره میریزیم آرد اضافه تفت میدیم یکی دو لیوان شیر میریزیم با آرد مخلوط میکنیم تا یک دست شه بعد از صافی رد میکنیم ب شیر اضافه میکنیم یکم بجوشن 

یکمم جعفری اضافه میکنم

اگر خامه خواستین زیر قابلمه رو ک خاموش کردین،خامه رقیق شده رو هم اضافه میکنین