2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه شل و ول

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 50 پست

بده بچه‌‌رو نگه داره کاراتو کن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم منم بچم چهار ماهشه  امروز میخواستم تاپیک بزنم چرا هر چی ظرف میشورم بازم سینک پر ظرف؟ ...

من ک کمر درد گرفتم یه سره امشب سرپا بودم ،تازه بهم گفت برو برام آب پرتقال بگیر منم اومدم نشستم رو مبل

باید برنامه ریزی کنی من بااینکه برنامه ریزی میکردم بازم عقب میوفتادم تا ۳ _ ۴ صبح بیدار میموندم به همه کارام میرسیدم بعد میخوابیدم شده بودم پوست و استخون بیشتر وقتا حین کارم ناهار فردامم درست میکردم 

من ک کمر درد گرفتم یه سره امشب سرپا بودم ،تازه بهم گفت برو برام آب پرتقال بگیر منم اومدم نشستم رو مب ...

ن دیگ! این کارا رو نمیکردم. 😂

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
غذا همیشه آماده میکردم ولی تو گردگیری و جارو ضعیف بودم

دیگه اومدقه ک بچه نداشتی نباید اونجوری میبودی ک الان این حرفو بزنه .وقتی بچه خوابع کاراتو بکن  دیگه باید عادت کنی تازه بزرگترشه دردسراش بیشترع

بله .من میرسیدم.  بچمم تا شش ماه فقط جیغ میزد. کارشوهر من سنگینه و تا حد توانم کارای خونه رو ...

بعضیا ماشالله قدرت بدنی بالایی دارن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

اون بچه هی میخابه دوساعت در طول روز یا نه😂

نوزادی ک‌کلا خوابن  وقتی خوابه تیکه تیکه کارهات رو بکن

راستی وقتی ظرفی چیزی ناهار سفره ای رخت خوابی چیزی هست هموک موقع جمع کن نزار زیاد بشن روهم 

وقتایی ک خوابه ب خودت برس خونه رو جمع و جور کن بدون سر وصدا

صبحانه هم یه حلیمی گردو پنیر چیزی بزار همیشه اصلا خودت پاشو بخور ک جون بگیری ب شوهرت هم بده

باید برنامه ریزی کنی من بااینکه برنامه ریزی میکردم بازم عقب میوفتادم تا ۳ _ ۴ صبح بیدار میموندم به ه ...

چرا خوب انقدر سختی

مگه شوهرش یکم کمک بده چی میشه

آب پرتقالم میخواد تازه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812