2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه شل و ول

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 50 پست

شرایطتو درک میکنم ولی من با نوزاد به تمام کارام میرسیدم 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت کی آسون میشه یعنی بچه چندسال بشه...؟

۱۵-۱۶ سالش بشه😂

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

برگرد بگو اونایی که سریع بلند میشن واسه اینه که یه همراه خوب داره و همسرشون پا به پا کمکشون میکنه،

نه والا منکه بچه ندارم یه وقتایی وقت نمیکنم به خونه برسم چون دارم درس میخونم،این وسط همسرم بارها شده غذا درست کنه،خب زن و شوهر باید همکاری کنن!

خیلی سخته خونه داری و بچه داری و تحمل مرد غرغرو

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

بعضیا ماشالله قدرت بدنی بالایی دارن

من خونه کثیف باشه اعصابم خورد میشه و چون هرچیزی رو سرجای خودش میزارم و روزانه گردگیری میکنم کار زیادی ندارم چون تلنبار نمیشه.

الان ۹ ساله اینجورم.

غذا پختن هم چون شکموام برام از واجباته😂 خیلی هم تند و فرزم. بعضی ها آروم کار میکنن یا رو هم تلنبار میکنن و خسته میشن.

از طرفی ماشین ظرفشویی. مینی واش و ... هم بی تاثیر نیست.

موقع نوزادی بچمم تا شوهرم بغل میگرفتش تندی جیم میشدم دنبال کارام. وقتی هم بچه خواب بود میخوابیدم😂

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

نوزادت کولیکیه؟

اگر بله حق داری

اگر نه تنبلی میکنی کمی

من دختر اولم کولیکی بود و کلا زندگیم به فنا رفته بود...

این یکی ارومه به همه کارم میرسه. 

کاملا بستگی به بچه ات داره. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

بگو زن های زرنگ شوهرشون مثل  تو بی شعور و کم فرهنگ نیست ک 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نوزادت کولیکیه؟ اگر بله حق داری اگر نه تنبلی میکنی کمی من دختر اولم کولیکی بود و کلا زندگیم به ...

شاید بچه گریه می‌کنه 

شاید اصلا بچه آرومی نیست 

شاید مادر بچه کم حوصله شده 

شاید افسردگی بعد زایمان داره

هزار تا شاید دیگه

چرا فکر میکنید تنبل

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

من از زایمان دراومدم یه کیسه خون زدن بهم پاشدم سرپا چون بچه ام رو بردن دستگاه واسه زردیش

پاهام هر کدوم اندازه ی بشکه شده بود از ورم

همه جام بخیه بود از طرفی عملم کردن

فاجعه بود بخدا

اومدم خونه خانواده چرت شوهرم تا ۴۰ روز هفته ای ۵ بار شام و نهار خونه ام مهمون بودن بی درک و نفهم....

در کل خیلی زرنگ بودم ولی خیلی هم عذاب کشیدم

من از زایمان دراومدم یه کیسه خون زدن بهم پاشدم سرپا چون بچه ام رو بردن دستگاه واسه زردیش پاهام هر ک ...

شوهرت چرا هیچی نمی‌گفت ؟

شوهرت چرا هیچی نمی‌گفت ؟

چون من گلایه نمیکردم گفتم چیزی نگم بلگه خودشون درک کنن ولی دیدم خیر اینا از رو نمیرن و لب باز کردم

همین که گلایه کردم و شوهرم فهمید ناراحتم پشتمو گرفت و باهاشون برخورد کرد

همسرم ادم خیلی خیلی ساده ایه تو باغ این حرفا نیس...

باید بهش بگی تا بفهمه

چرا خودش تو کارای خونه کمک نمیکنه؟؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا