2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

167 بازدید | 11 پست

من گوشی شوهرمو نگاه کردم به یکی نوشته بود سلام نود

باهاش دعوا کردم میگه اشتباه کردم الانم رفته بیرون سیگار بگیره خیلی اعصابم خورد شده نمیدونم چیکار کنم چجوری رفتار کنم 

نود ینی چی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس لخت

وای نه خیلی حواست بهش باشه ایشالا ک سرب راه بشه 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
 وای نه خیلی حواست بهش باشه ایشالا ک سرب راه بشه

تمام بدنم از تو میلرزه فکر کن کنارم نشسته پیام داده ،میره سرکار میاد میناله بی پولی اسنپه میگم نکنه تاکسی مرسی میشی پول نداری همیشه خدایا یه ادم درست اطرافم نیست راهنمای بگیرم نمیدونم چیکار کنم

تمام بدنم از تو میلرزه فکر کن کنارم نشسته پیام داده ،میره سرکار میاد میناله بی پولی اسنپه میگم نکنه ...

باتمام وجود درکت میکنم شوهرمن کنارم میخوابید س ک س چت میکرد زدم گوشییش شکست افتادم دادگاه چ روزای مزخرفی بود ۷ساله ازش گذشته هنوز نتونستم فراموش کنم

طلاق گرفتی؟

نه نتونستم تو دادگاه ثابت کنم قاضی گفت باید سه تا شاهد مرد داشته باشی