2777
2789

من پولدار میشه 

خدا خوبه مهربونه عف میکنه و میبخشه 

پول میده به ادم پول خیلی زیاد 

خدا رحمان رحیم 

خدایا مرسی که این همه پول میخوای به من بدی

پول

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

خدایا عشقم برمیگرده 

برمیگرده

برمیگرده

عاشقم میشه

عاشقم میشه 

عااااشق

عشق

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همین خیال باشظ

تا جون نکنی پول دستت نمیاد

خدا پول نمیده تلاش و خلاقیتت پول میده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خدایا عشقم برمیگرده  برمیگرده برمیگرده عاشقم میشه عاشقم میشه  عااااشق عشق

یعنی بنظرت جواب میده 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
یعنی بنظرت جواب میده 

ایا راه دیگه ای ب ذهنت میرسه؟💔

خداکنه ک جواب بده

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔