2777
2789
عنوان

کلاهبرداری تلگرامی

477 بازدید | 16 پست

سلام وقت همگی بخیر

بچه ها این کانال کلاهبرداریه

میشه تهرانی ها بهم بگن این آدرس وجود واقعی داره یا نه؟ 

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

اگ واقعا کلاهب.ردار نباشه میتونه ازت شکایت کنه ک تهمت زدی و ابروشو بردی

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خرید زدیم، مسدودم کرد

زیاد پیگیری کردی ک اذیت کنی ؟ چون خیلیا خرید میزنن ولی اینقد رو مخ میرن ک نگو و نپرس 

بهتره از طریق فتا  پیگیری کنی ن اینطوری تو سایت بزاری 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

زیاد پیگیری کردی ک اذیت کنی ؟ چون خیلیا خرید میزنن ولی اینقد رو مخ میرن ک نگو و نپرس  به ...

اتفاقا اصلا، گفت ده روزه میاد، الن نزدیک 25روزه

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
اتفاقا اصلا، گفت ده روزه میاد، الن نزدیک 25روزه

پس حتما ب فکر شکایت باش