2777
2789

بچه ها این خیلیییی خودشونو میچسبونه بهمون، یه مدته سر کلاس کنار من نشسته همش دستاشو دور گردنم میندازه

یا کلا میماله... 

یا وسایلمو از دستم میگیره، چندین بار خودکارامو گرفته خودش شروع به نوشتن کرده.. 

ببخشید ولی چندین بار دیدمش سر کلاس دستش تو شلوراش بود و خلاصه از این جریانا، راه که میره دستش کلا رو باسنشه و... 

خیلی بهش تذکر دادم بهم نچسبه، دستم نزنه خیلیییی، دو ماهه رو مخمه، ولی اصن گوش نمیکرد و بازم همون جریانا

کلا همه بچه ها یه حس بدی دارن بهش 

صداش خیلی کلفته و رفتاراش کلا مث پسراس با بقیه حرف نمیزنه یا الکی خنده شیطونی میکنه

خلاصه دیروز با چند تا از دوستامون نشسته بودیم یهو گفتن این خیلی رو مخه خیلی میچسبه،و خودشو میماله به بقیه دیگه متوجه شدم با همه اینکارو میکنه 

تصمیم گرفتیم به مدیر بگیم 

رفتیم بهش گفتیم، حالا دو ساعت بعدش اومد صدام زد که من اگه اذیتت کردم ببخش منو دست خودم نی و این حرفا نمیتونم خودمو کنترل کنم، وقتیم مدیر بهش گفته خیلی ریلکس رفتار میکرد انگار مطمئن بود از خودش چطوری بگم... 

بعدش یه ساعت بعد صدام زد که اگه اذیتت کردم منو ببخش و دست خودم نی رفتارامو نمیتونم کنترل کنم و به کسی نگفتی که زیاد اذیتت کردم (چون بیشتر از بقیه منو اذیتم میکنه) 

نظرتون چیه؟ 

حس میکنم ترنسه

به مامانم که قضیه رو گفتم، خیلیییی شوکه شد و گفت میام مدرسه 

حالا مامانمو چیکارش کنم بزارم بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترن س باشه لولو ک نیس تر نسها هم حق زندگی دارن رفتار مامانت خیلی سنتی طور بود

حق زندگی دارن حق اینو ندارن ک بقیه رو بمالن 

ماهم تو مدرسمون زیاده 

یکیو دیدم ک بشدت گیر داده بود ب یکی از همکلاسی هاش هرچقدر دختره بهش تذکر میداد هی میچسبید بهش

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....
ترن س باشه لولو ک نیس تر نسها هم حق زندگی دارن رفتار مامانت خیلی سنتی طور بود

ترنسا شاید حق زندگی داشته باشن ولی حق اذیت کردن بچه مردم رو ندارن 

اگه به قول شما مادرش سنتی طور نبود و ول می‌کرد حال خودش دخترش باید چند وقت دیگه دنبال تراپیست می‌گشت بخاطر دستمالی هایی که شده 

الکی از رو هوا حرف نزنید

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت