2777
2789
عنوان

من با جاریم خیلی خوبم

976 بازدید | 23 پست

سلام دوستان جاریم دختر خوبیه خیلی هم با هم خوب و صمیمی هستیم هیچ مشکلی هم با هم نداریم اما پدر شوهر و مادر شوهرم خیلی بینمون فرق میذارن یعنی اونو بیشتر دوست دارن و این باعث شده نسبت به جاریم حساس بشم با خودم میگم بهش کم محلی کنم رابطه مو کم کنم تا اذیت نشم اما میبینم اون رفتارش باهام خیلی خوبه از طرفی هم رفتار مادر شوهرم خیلی کلافم میکنه یعنی خیلی محسوس اونو تحویل میگیره و حرص منو در میاره خلاصه که موندم سر دو راهی نمیدونم چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنین

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

شايد اون همون اندازه كه با شما مهربونه با مادرپدرشوهرشم مهربونه ولي شما نه برا همين دوسش دارن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتباط خوبت با جاریت رو خراب نکن

روی رفتار مادر شوهرت حساس نباش

روی خودت تمرکز کن

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

اینم بگم ۵ ساله که جاریم شده حتی یه بحث کوچیک هم با هم نداشتیم مثل دو تا دوستیم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

سلام رفیق
ساریتا هستم✋
دهه هفتادی از دیار جنوب🌅🌴

🍞🫓آموزش انواع نان فانتزی و حجیم رو داریم🥐🥖

بهت یاد میدم تا سالمترین  و خوشمزه ترین
 نان ها رو توی خونه حرفه ای
آموزش نان بربری
نان باگت
نان فرانسوی
نان آچما
نان شیرمال
انواع لقمه های مدرسه ای
انواع کیک و شیرینی

فقط کافیه به این کانال یه سر بزنی 👇👇👇👇👇
بهت قول میدم نمک گیر بشی
با این کانال
 نونوایی به خونه ت میاد🧑‍🍳😉

https://rubika.ir/tarfand_khanoomaneh

وا به چه چیزا دقت میکنی 

ولش کن 

سعی کن یادبگیری اینچیزا برات مهم نباشه 

نه اینکه نبینی نه 

اتفاقا ببین خوب هم ببین 

تا بدونی با هرکسی چطور رفتار کنی 

رفتار مادرشوهر شما به جاری تون چه ربطی داره طفلک خب اون چیکارکنه الان؟! 

رفتارتون با مادرشوهر رو تغییر بدین بنظرم این بهتر باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خب حتما اون با مادر پدر شوهرتم مهربون تر و خوش برخورد تر واسه همین اونو بیشتر دوست دارن من زداداش کوچیکمو خیلی دوست دارم از بزرگه واقعا بدم میاد چون رفتار این کجا اون کجا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اونیکه باید ازش دوری کنی مادر شوهرته 

چون قصدش دقیقا اینه که شما با هم صمیمی نشید

ضمنا حتی اگه جاری‌تون خواهرتون هم هست بازم فاصله مناسب رو باهاش حفظ کنید و همه چیز زندگیتون رو بهم نگید اصلا و ابدا هم درد و دل و غیبت خانواده همسر رو پیشش نکنید حتی اگه فرشته ی بهشتی هست 

منم بهترین رابطه رو با خانواده همسر و جاری  ها دارم فقط به خاطر همین حفظ فاصله منطقی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

عزیزم اگر واقعا با ایشون خوب هستید پس خیر خواه

ایشون باشید و از این که مورد توجه هست خوشحال باشید

البته رفتار مادر شوهر رو تایید نمی‌کنم

ولی شما بزرگواری کنید 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

شايد اون همون اندازه كه با شما مهربونه با مادرپدرشوهرشم مهربونه ولي شما نه برا همين دوسش دارن

نه تا حالا چند بار با مادر شوهرم دعوا کرده کلا ازشون خوشش نمیاد

به جای اینکه رابطتو با اون قطع کنی با پدر شوهر مادر شوهرت کم کن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴