2777
2789
عنوان

من با جاریم خیلی خوبم

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 23 پست
خب حتما اون با مادر پدر شوهرتم مهربون تر و خوش برخورد تر واسه همین اونو بیشتر دوست دارن من زداداش کو ...

نه میم چند بار با مادر شوهرم دعوا کرده 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اونقدر باهمه خوبه ک بقیه بیشتر دوسش دارن

نه خواهر شوهرام اصلا دوسش ندارن فقط مادر شوهرم اینجوریه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
نه خواهر شوهرام اصلا دوسش ندارن فقط مادر شوهرم اینجوریه

خواهرشوهر ک عروس هرچقدرم خوب باشه بازم حسادت میکنن و همیشه ادعا دارن داداششون حیف شده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
خواهرشوهر ک عروس هرچقدرم خوب باشه بازم حسادت میکنن و همیشه ادعا دارن داداششون حیف شده

نمیدونم به خدا فقط هر چی به مادر شوهرم محبت میکنم بیشتر باهام بد میشه

ما هم چند جاری هستیم مادرشوهرم با بزرگه خیلی رفیقه جاریمم خیلی دوستش داره همیشه با هم میرن جایی جاریمم واقعا خیلی به دردشون خورده همه کاری واسشون میکنه ولی ماها عادت داریم و حساس نیستیم حتی جاری بزرگه به درد ما هم خیلی خورده

ما هم چند جاری هستیم مادرشوهرم با بزرگه خیلی رفیقه جاریمم خیلی دوستش داره همیشه با هم میرن جایی جاری ...

اما جاری من بر عکس اینکه با من خوبه کلا با خانواده شوهرم رابطه ی خوبی نداره

نمیدونم به خدا فقط هر چی به مادر شوهرم محبت میکنم بیشتر باهام بد میشه

بخدا که مادرشوهرت تو عهد دقیانوسه که فتنه مینداختن بین عروسا

فاصله باهمه رو رعایت کن از مادرشوهرت بیشتر فاصله بگیر کمتر اذیت شی

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY