سلام دوستان جاریم دختر خوبیه خیلی هم با هم خوب و صمیمی هستیم هیچ مشکلی هم با هم نداریم اما پدر شوهر و مادر شوهرم خیلی بینمون فرق میذارن یعنی اونو بیشتر دوست دارن و این باعث شده نسبت به جاریم حساس بشم با خودم میگم بهش کم محلی کنم رابطه مو کم کنم تا اذیت نشم اما میبینم اون رفتارش باهام خیلی خوبه از طرفی هم رفتار مادر شوهرم خیلی کلافم میکنه یعنی خیلی محسوس اونو تحویل میگیره و حرص منو در میاره خلاصه که موندم سر دو راهی نمیدونم چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنین
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما هم چند جاری هستیم مادرشوهرم با بزرگه خیلی رفیقه جاریمم خیلی دوستش داره همیشه با هم میرن جایی جاریمم واقعا خیلی به دردشون خورده همه کاری واسشون میکنه ولی ماها عادت داریم و حساس نیستیم حتی جاری بزرگه به درد ما هم خیلی خورده
نمیدونم به خدا فقط هر چی به مادر شوهرم محبت میکنم بیشتر باهام بد میشه
بخدا که مادرشوهرت تو عهد دقیانوسه که فتنه مینداختن بین عروسا
فاصله باهمه رو رعایت کن از مادرشوهرت بیشتر فاصله بگیر کمتر اذیت شی
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY