2777
2789

همسرم سه هفته پیش خیلی شیشه زده بود در حد هر یه ساعت میکشید یعنی خیلی زیاد بود و توهم زده بود و منم از ترسم به خانوادم زنگ زدم البته خودش گفت که زنگ بزن بیان ببرنت(توهماتش کلا رو منه، فکرمیکرد با همسایه در ارتباطم) منم زنگ زدم پدرم اومددنبالم و بچرم خانوادش بمن گفتن تو ببر ما اینو ببریم بستری کنیم درمان بشه و ...

کلیدام مدارکام طلاهام همچیمو ازم گرفت

حتی پدر خودش اومد کیف منو گشت چون شوهرم سوییچشو گم کرده بود فکردن من برداشتم بعد ضبط ماشینم و فلشش اونارم باباش برداشت، ماشینم بنام منه ماشین خودمه اونم ماشین خودشو داره

و با خفت منو از خونه انداخت بیرون

دوهفته بردن بستریش کردن حالا چندروزه مرخص شده ولی همچنان چرت و پرتاشو میگه و بنظر من کلا مریض شده

بچمونج ۱۰سالشه ولی کلا از همه لحاظ عقبه

الان اومدیم شهرستان خونه پدرم به سختی اینجا دسشویی حموم میبرمش کلا راحت نیستم

میخواستم ببینم قانون چه حقی حقوقی بمن میده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا گذاشتی اخه طلاهاتو خانوادش ببرن؟درجا مهریه و نفقه بچتو بزار اجرا و تو دادگاه مطرح کن اعتیاد داره

مرخص شد ۱۲۰۰برای بچه و ۱۵۰۰به حساب من زد

ماهانه بهم پول میداد جنع میکردم طلا میخریدم که گرفت

برگرد خونت ببین حالش چطوره بعدم بفرستش کمپ ترک کنه اگر ترک کردکه هیچ نکردم برو دنبال نفقه اگرم نمیتونی تحمل کنی برو کارای طلاق و بکن و جداشو اول از هرچی حکم توقیف اموال بگیر چون ممکنه بزنه به نام پدرش و غیر مهریه دستت به جایی بند نیست که اونم قسطی میکنن و اذیت میشی  ماشین خودتم که مال خودته سند داری طلاهاتم فاکتور و ببر دادگاه بگو ازم گرفتن خانوادش وکیل خوب بگیری نگرانی نداره.. 

اگه دکتر شخیص بده که اعتیاد داره و مشگل اخلاقی و توان نگهداری بچه رو نداره حضانت به شما میرسه ..

بعدم شهود باید بیاری ک از خونه بیرونت کرده 

یادمه همسایه ما با شوهرش دعواش شد ..شوهره بیرونش کرد 

وفت دادگاه قاضی گفت باید شاهد بیاری ..اومد ب همسایه ها گفت ولی هیچکس قبول نکرد ....

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
بنظرم میتونی از در اشتی وارد شی بری کم کم طلاهاتو که گرفتی کلا بزار تو صندوق امانات

الان باز بمن گیر داده که بگو اون طرف کیه

فقط حرفش همینه بدون هیچ مدرک بدون هیجی از من اعتراف اجباری میخاد

پدر خودش پدر خودم برادرش بودن دیگه

اول برگرد سر خونه زندگیت اعتماد خانوادش و جلب کن هر چی مدارک و طلا داری وپس بگیر یه چند ماهی تحمل کن بعد یه روز همه مدارک و سند هایی که به نامشه ماشین خونه و طلا رو بردار برو خونه پدرت و درخواست طلاق بده