2777
2789
نه هنوز نرفتم یه هفته دوهفته دیگه میرم ان شالله ،عزیزم شما رفتید ؟

هفته بعدوقت گرفتم عزیزم....اهنگ بازکن قران بخون مخصوصاسوره حجرات ووالعصر

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
کتاب خاصی نمیشناسم  بچه اولم قران تلاوت می کردم صبح ها دعای عهد میخوندم  بچه دومم   ...

ماشالله عزیزم خیلی مامان خوبی هستی خدا بچه هات برات نگه داره خیلی انرژی خوب و مثبت ازت گرفتم ممنونم که تو تاپیکم اومدی و نظر دادی عزیزم🌺🙏🏻

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه رفتم توی هشت ماه

همش درگیر بیمارستان و بیماری مادرم بودم

ایشالا نصیب هیچکس نشه😔😔

دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی مریضا و مادرمن دعا کنید شنبه عمل داره 🙏🙏🙏🤲🌺

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

هفته بعدوقت گرفتم عزیزم....اهنگ بازکن قران بخون مخصوصاسوره حجرات ووالعصر

چشم عزیزم سعی میکنم دنبال قران خوندن و ذکر و ...باشم جای اینکه به منفی ها فکر کنم .میدونی عزیزم دست خودم نیست اشتباه کردم علامم رو میگفتم به بقیه اونام میخواستن کمک کنن ولی بدتر منو میترسوندن 

من تازه رفتم توی هشت ماه همش درگیر بیمارستان و بیماری مادرم بودم ایشالا نصیب هیچکس نشه😔😔 دوستای ...

عزیز دلم ان شالله خدا سلامتی و طول عمر بده به مادرتون برا سلامتیشون چهارده تا صلوات میفرستم

سرکار نمیری ؟ الان زوده نریاا

نه عزیز دلم نمیرم سرکار ای کاش میرفتم دوست دارم الان یه کلاس ثبت نام کنم که مشغول بشم 

عزیز دلم ان شالله خدا سلامتی و طول عمر بده به مادرتون برا سلامتیشون چهارده تا صلوات میفرستم

فدای محبتت عزیزم 

توهم بارداری  دعاش کن.🙏😔🌺

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

انشالله که به خوبی و خوشی زایمان کنی🤲🌺

چشم عزیزم سعی میکنم دنبال قران خوندن و ذکر و ...باشم جای اینکه به منفی ها فکر کنم .میدونی عزیزم دست ...

منم اوایل اونجوری بودم الان فقدمیگم یاحفیظ....خیلی اروم میشم خداخودش همه نی نی هاروحفظ کنه 

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡
هیچی اینقدر کار هست درس بچه ها هست که نمیفهمم 

من بارداری اولم اگه یه بچه داشتم خودم با اون سرگرم میکردم عزیزم ،بچه خیلی خوب و شیرین من انقدر دوست دارم نی نیم زودتر بزرگ بشه تکوناش بفهمم و حسش کنم 

منم اوایل اونجوری بودم الان فقدمیگم یاحفیظ....خیلی اروم میشم خداخودش همه نی نی هاروحفظ کنه 

نمیدونم چرا عزیزم از اول بارداریم الکی الکی استرس گرفتم ،الان فقط میخام بره و دیگه سراغم نیاد فقط میخوام به چیزای خوب فکر کنم 

انشالله که به خوبی و خوشی زایمان کنی🤲🌺

ممنونم عزیز دلم از دعای قشنگ ان شالله خدا سلامتی و ارامش سهم دلتون کنه انقدر مهربونید 

ممنونم عزیز دلم از دعای قشنگ ان شالله خدا سلامتی و ارامش سهم دلتون کنه انقدر مهربونید 

قربانت عزیز توکل به خدا کردم و توسل به فاطمه زهرا و ضامن اهو 😔😔

نه عزیز دلم نمیرم سرکار ای کاش میرفتم دوست دارم الان یه کلاس ثبت نام کنم که مشغول بشم 

اره فکر خوبیه یه مهارتی یاد بگیری که بعدا ازش کسب درامد کنی و الگویی خوبی واسه بچت باشی ایشالا

من بارداری اولم اگه یه بچه داشتم خودم با اون سرگرم میکردم عزیزم ،بچه خیلی خوب و شیرین من انقدر دوست ...

عزیزم انشاالله تجربه میکنی میدونم چی میگی بچه اول همین طوره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜