دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی مریضا و مادرمن دعا کنید شنبه عمل داره 🙏🙏🙏🤲🌺
خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
چشم عزیزم سعی میکنم دنبال قران خوندن و ذکر و ...باشم جای اینکه به منفی ها فکر کنم .میدونی عزیزم دست خودم نیست اشتباه کردم علامم رو میگفتم به بقیه اونام میخواستن کمک کنن ولی بدتر منو میترسوندن
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
عزیز دلم ان شالله خدا سلامتی و طول عمر بده به مادرتون برا سلامتیشون چهارده تا صلوات میفرستم
فدای محبتت عزیزم
توهم بارداری دعاش کن.🙏😔🌺
خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
ممنونم عزیز دلم از دعای قشنگ ان شالله خدا سلامتی و ارامش سهم دلتون کنه انقدر مهربونید
قربانت عزیز توکل به خدا کردم و توسل به فاطمه زهرا و ضامن اهو 😔😔