2777
2789
عنوان

کمککککککک، حساسیت به آووکادو 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 33 پست
سرخود قرص خوردن بخاطر هر چیزی که قرص نمیخورن .حتی شربت یا هر چیزی که دردو ساکت کنه.

مستاصلم

خیلی حالم بده اگه انقدر مستاصل نبودم اصلا تاپیک نمیزدم 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یعنی هیچکس شرایط منو‌تجربه نکرده؟؟ 

تورو خدا اگه کسی راهی بلده بگه خیلی حالم بده 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما‌قطعا به تراپی نیاز داری

چون علاوه بر کج فهمی و بیسوادی خوددرگیری هم داری هم با خودت هم با بقیه ، یا اینکه برات دارو تجویز شده و مصرف نمیکنی که هذیون میخونی چرت فکر میکنی بی ادبانه و بی عقلانه تایپ میکنی خانم نامحترم

تو اون تاپیک نه حرف از مذهب بود نه ترویج شادی و نه ترویج عزا

ی نظر سنجی بود کی این مراسم جشن میگیره؟؟؟

درک این جمله خیلی برات سخته که میای پاچه ملت میگیری؟؟؟ که میگی دست از سر ملت بردارین تبلیغ عزا نکنید؟؟؟

واقعا اونقدر اوضاع روحی حاد شده؟؟؟ از بچگی تا به الان کجا با کیا بزرگ شدی که سرتاسر عقده هستی؟؟؟

اینکه ما گفتیم ما معادل ایرانی جشن میگیرم معنیش تبلیغ عزا بود؟؟؟؟

ی فکر برای خودت بکن چون داری از دست میری

مشخصه سواد ناکافی هم داری که ویکی پدیا رو منبع موثق میدونی چون مشخصه پات به دانشگاه نرسیده!!!

جاش دو تا رفرنس معتبر و دو مقاله بخون

نه مطالب ساختگی ویکی رو

شما‌قطعا به تراپی نیاز داری چون علاوه بر کج فهمی و بیسوادی خوددرگیری هم داری هم با خودت هم با بقیه ...

یادم نمیاد توهینی کرده باشم به شما. شما با این ادبیات واقعا نمونه یک‌فرد مذهبی و با اخلاقید؟؟

واقعا متاسفم برای این حجم از خودبزرگبینی که به خودت اجازه میدی به هرکسی خلاف نظر شما رو داره هر چی لایق خودته بگی. قطعا برای من حرف های بی اساس یه آدم معلوم الحال هیچ تاثیری نداره.

@نی_نی_یار_شب‍ 

این خانوم به خودش اجازه توهین میده چون تو یه تاپیک دیگه مخالف سلیقه اش نظر دیگه ای دیده. لطفا رسیدگی کنید.