2777
2789
عنوان

کمککککککک، حساسیت به آووکادو 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهی نمیدونید دکتر نرم؟ جاییکه من هستم دکتر رفتن داستان داره

حساسیت نمیشه هر قرصیو خورد واکنش بد داره ...نمیشه ..یهو یه قرصی بخوری تمام صورتو بدنت پر جوش بشه کبدت مشکل بوجود بیاره ..مگه تحمل کنی ببینی تا عصر چه جوری میشه حالت ..

برو دکتر. بگو یه تست حساسیت هم برات بنویسه. معلوم می‌کنه به کدوم دسته از غذاها حساسیت داری

شرایط دکتر رفتن ندارم اینجاییکه هستم دکتر رفتن راحت نیست 

خودم میدونستم به آووکادو حساسیت دارم نمیدونستم تو غذا هست و خورد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چه باکلاسه حساسیتت 😂ما به ادویه حساسیت داریم ولی دل‌درد هیچ وقت نشدم بخاطر حساسیت ،شاید معدت بهم ری ...

نه نه حساسیت دارم خودم میدونم از یه زمانی به بعد هر بار خوردم همینجوری شدم اوایل به آووکادوی رسیده اینجور حساسیت میدادم ظاهرا الان به هر نوعی که باشه😢

حساسیت نمیشه هر قرصیو خورد واکنش بد داره ...نمیشه ..یهو یه قرصی بخوری تمام صورتو بدنت پر جوش بشه کبد ...

مشکل اینه الان شبه منه، و من باید با این‌دلدرد بخوابم و خیلی اذیتم یه قرص ضد تهوع و سیتزیزین خوردم کفتم شاید کسی مثه من بوده راهی بلده

کجایی مگه !نمیدونم ولی هر قرصیو نخور کبد و طحال درگیرش میشه اون دیگه بدتره

یعنی اشتباه کردم اونا رو خوردم؟

تو نت زدم زده بود سیتریزین خوبه ولی من خوردمم خوب نشدم😭

☹️حالا اشکال نداره دیگه شده هیچی نخور تا خوب شی ..تا فردا بری دکتر.خارجکی😉

تجربه نشون داده بعد چند ساعت بالا اوردن و درد کشیدن خوب میشه ولی تحمل درد کشیدنشو ندارم تا صب

گفتم شاید راهی کسی کاری چیزی بلد باشه

بسلامتی فهمیدم گفتم خارجکی ...😁حواست باشه هیچ قرصیو تو مواقع ضروری هم شده نخوری تا بری دکتر کبدو طح ...

من اصولا قرص نمیخورم ولی باور کن غیر قابل تحمله خیلی عذاب اوره