2777
2789

از این همه هجوم عجیب و غریب و خشمگینانه تو تاپیک قبلیم شاخ درآوردم. من که نوشتم طنز بوده چرا اینقدر جبهه میگیرند بعضیا‍؟ 

برای شما پیش نیومده دلتون بخواد بدونید کسی چه فکری راجع به شما داره و آیا تا بحال براش سوتفاهمی پیش اومده یا نه؟ اگر پیش اومده بگید که بدونم تنها نیستم. حالا به کلمه ی جاری کار نداشته باشید هر کسی با هر نسبتی با هر اسمی. بالاخره آدما مهم هستن برای هم مگه غیر از اینه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه فهمیدم تنها نیستم. من اگر بد‌ونم کسی از دستم ناراحته تا وقتی ناراحتیش برطرف نشه آروم نمیشم

قبول کن اسیب میبینی من خیلی پیگیرم تغییر بدم خودم رو 

تو کار درست رو انجام بده اینکه طرف خوشش بیاد بدش بیاد ارتباطی به تو نداره 

مهم اینه تو کاری که میدونی درسته رو انجام بدی

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
قبول کن اسیب میبینی من خیلی پیگیرم تغییر بدم خودم رو  تو کار درست رو انجام بده اینکه طرف خوشش ...

کاری ندارم خوشش میاد یا بدش میاد. به شوخی گفتم تاپیک جاری باشه میرم ببینم جاری منه یا نه 🤣🤣🤣 واقعا میرم ببینم فضولیم گل میکنه. آخه یه کارای عجیبی میکنه جدیدا جاریم. دوست دارم ببینم تو سرش چی میگذره. دوست دارم بدونم چی شده که تیک عصبی گرفته از دست کی یا چی ناراحته

خوبه فهمیدم تنها نیستم. من اگر بد‌ونم کسی از دستم ناراحته تا وقتی ناراحتیش برطرف نشه آروم نمیشم

منم همینطور ولی وقتی میبینم اطرافیان خوبی هامو وظیفه میدونن یا میگن میخواستی نکنی واقعا دلگیر میشم

منم همینطور ولی وقتی میبینم اطرافیان خوبی هامو وظیفه میدونن یا میگن میخواستی نکنی واقعا دلگیر میشم

میخواستی نکنی دارای معانی زیادی هست. اول اینکه شما بیش از حد مایه گذاشتی و باید تغییر رویه بدی. دوم اینکه شما بخاطر لطفی که کردی برات توقع و انتظار ایجاد شده که این موضوع خیلی اذیت کننده هست برات. سوم اینکه شما لطف هایی که در حق دیگران کردی رو جلو چشمشون آوردی و در نتیجه این حرف رو شنیدی. عزیزم رمز داشتن زندگی پر از آرامش اینه که بهترین خودت باش در حق کسی بدی نکن و اجازه نده کسی در حقت بدی کنه. اگر به دیگران لطفی میکنی کاملا بی منت و بی توقع و فقط بخاطر دل خودت انجام بده. اگر احساس میکنی توقعی برای خودت یا اطرافیانت ایجاد میشه اون لطف رو انجام نده و فقط وظایفت رو به درستی انجام بده همین

من هم بارها همین اتفاق برام افتاده و زود مورد قضاوت قرار گرفتم 

نمونه ش چند وقت پیش شاید هم چند ماهی گذشته باشه یک تاپیک زدم شما و دوسه نفر دیگه هرچقدر دل تون خواست من رو قضاوت کردید وقتی هم اومدم از خودم دفاع کنم از موضع خودتون پایین نبومدید و به قضاوت عجولانه تون ادامه دادید و اون دو سه نفر هم لایک تون کردند 

اما اون قدر دلم ازتون شکست به خدا گفتم خدایا خودت همه چیز رو دیدی و شاهدی چطوری دلم شکست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من هم بارها همین اتفاق برام افتاده و زود مورد قضاوت قرار گرفتم  نمونه ش چند وقت پیش شاید هم چن ...

عزیزم شما وقتی به کل مردم یک کشور توهین میکنی و منم یکی از همون کل هستم قطعا ساکت نمی مونم و پاسختون رو میدم. برای اینکه دلتون نشکنه کافیه بگید که اشتباه کردید و عذرخواهی کنید. من حتی اسکرین شات گرفتم از توهین شما و براتون گذاشتم بازم به اشتباه خودتون ادامه دادید. توقع دارید همه همیشه ازتون تقدیر و تشکر کنن؟ متاسفم باید اینو بدونید که دیگران در مقابل توهین کردن های شما سکوت نمیکنن و ازتون قدردانی نمیکنن

عزیزم شما وقتی به کل مردم یک کشور توهین میکنی و منم یکی از همون کل هستم قطعا ساکت نمی مونم و پاسختون ...

این که باز تو موضع خودتون هستید و قضاوت عجولانه می کنید دیگه حرف زدن با شما فایده نداره 

مگر این که روزی جای من قرار بگیرید 

این که باز تو موضع خودتون هستید و قضاوت عجولانه می کنید دیگه حرف زدن با شما فایده نداره  مگر ا ...

من ترجیح میدم جای شما قرار نگیرم. باعث تعجبه که شما اصلا بلد نیستی عذرخواهی کنی. و باعث تاسفه که هیچ پشیمون نیستی که به «مردم ایران» بی حرمتی کردی و هنوزم حق رو به خودت میدی. بهتره هر کسی به جای ناله و نفرین کردن و داشتن آرزوهای بد برای دیگران و دعا برای اینکه دیگران تجربیات خودش رو تجربه کنن، اندکی بیشتر به اعمال و رفتار و گفتارش توجه کنه و مرتکب اشتباه نشه

من ترجیح میدم جای شما قرار نگیرم. باعث تعجبه که شما اصلا بلد نیستی عذرخواهی کنی. و باعث تاسفه که هیچ ...

خب وقتی توهین نکردم عذرخواهی برای چیم هست 

خوبه چند نفر هم من رو تایید کردند که توهین نکردم

من اهل نفرین کردن نیستم اما فقط الهی که یک بار یک نفر بیاد الکی بهت مطنون بشه که توهین کردی ببینی چه دردی می کشم 

خب وقتی توهین نکردم عذرخواهی برای چیم هست  خوبه چند نفر هم من رو تایید کردند که توهین نکردم ...

من توهین نخواهم کرد و کسی بهم نمیگه توهین کردی. شما توهین کردی و جوابشم شنیدی. به نظر من حرفی باقی نمی مونه