2777
2789
عنوان

زندگی خوابگاهی لطفا بیاید 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 58 پست
متنفرم ۶سال خوابگاه بودم گند ترین دوران عمرم  تازه فکرشو بکن از ۱۲ تا ۱۸سالگی🚶🏻‍♀️🕳کاش مغزم ...

چراااا؟

۱۲ تا ۱۸🤔

من الان تقریبا ۱۹ سالگه هنوز خوابگاهی نشدم😂

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞

صدای منو میشنوید از خوابگاه

تنها سختیش روزای اوله که دوری از خانواده عادی نشده

با بچه های اتاقمون دوست شدیم ، ارتباط دوستانه ای داریم باهم

خوابگاهمون خودگردان هست و پخت و پز با خودمونه

اتاقمون ۶ نفرست

تجربه خیلی خوبیه

محدودیت ورود و خروج داره ، ۶ صبح تا ۱۰ و نیم شب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر به نور حساس هستی یا به صدا و خوابت نمیبره بی خیال شو 

اگر معده ات نمیتونه غذای کیفیت متوسط رو  به پایین رو قبول کنه بی خیال شو 

اما اگر اوکی باشی و شهر دیگه قبول بشی 

تجربه گشتن با دوستا 

مستقل زندگی کردن و .... نصیبت میشه که خیلییی خوبه 

یکم توضیح میدی  چرا توبقیه تاپیکا میبینم خیلیا میگن بهترین دوران بود  درحالی که من به شر ...

قلدری میکردن نوبت نظافت بود انجام نمیدادن ...

لباساشونو جمع نمیکردن از رو طناب هی باید خواهش میگردی ازشون ...

دزدی کردن از پولام ....

موقع خواب رعایت نمیکردن تق تق با گوشیاشون ...هرو کر وسط خوابمون میخندیدن خیلییییییی اذیت شدم ...حالا نمیگم کجا چون نمیخام شناسایی بشم ...ان شالله شما بهترین وشیرین ترین دوران براتون باشه ...

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
ما که تو نجف اباد 6 عصر باید خوابگاه میبودیم فوق العادهرسخت گیر بودن

وای من الان بخاطر کنکور هیچ جا نمیتونم برم 

با خودم میگفتم رفتم دانشگاه و رفتم خوابگاه هم یه هنری تو موسسه یادمیگیرم و میرم ،هم ورزشمو ادامه میدم و هم زبانمو و هم دوست برم سرکار از همین الان مستقل شم اینجوری که به هیچ برنامه ایم نمیرسم که🙄

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
😂😂😂 چه سالی بودی ؟ دستشوییم صف میخواست  و سوسک هم داشت و سر و صدا  اخه این کجاش شیری ...

سال ۹۲ تا ۹۵ آره خیلی خاطرات دارم حاضرم ۵۰ سال زندگیمو بدم سال اول و دوم خوابگاهمو باز تجربه کنم بعد بیوفتم بمیرم مثلا یه بار یه روز تموم داشتیم اتاق تمیز میکردیم که سوسکا برن وقتی تموم شد اومدیم یه نفس راحت بکشیم یهو دیدم یه سوسک گنده از کیف خودم اومد بیرون با اینکه کیفم رو صندلی بود😅 دوستم میرفت حموم بالای حموما باز بود میرفتم حموم کناری روش آب یخ میریختم از اون بالا بعد میگفتم فقط چند دقیقه وقت داری بیای بیرون وگرنه صندلی میذارم میام نگات میکنم😅( اوسکل بودم اون موقع)و خیلی رفتیم بیرون گشتیم خیلی خوب بود تنها حسرتش اینه که یه شوهر خوب واسه خودم پیدا نکردم اون موقع راحت میشد پیدا کنم ولی من مغرور بودم تو حتما پیدا کن اگه نداری

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
قلدری میکردن نوبت نظافت بود انجام نمیدادن ... لباساشونو جمع نمیکردن از رو طناب هی باید خواهش میگ ...

حقیقته دیگه اکثرن حتما همینجورن بقیه که خوابگاها که افسانه ای نیستن

سلام گلم. اول یه تبلیغات کانال آپارات انگلیسی مو کنم. امضام😂😂

۱.آره سخته. دوست هم پیدا میکنی. خنده و شوخی هم میکنی کلی خاطره هم پیدا میکنی ولی خوب خیلی سخته، خوابگاه فقط اسم داره تنها کاری که نمیشه کرد درست خوابیدنه! مثلا تو یه روزایی کلاس نداری ولی بقیه دارن بعد از هفت صبح پا میشن حرف میزنن و سروصدا میکنن. بعد از کلاس خسته و مونده میای میخوای بخوابی نمیزارن. تو اتاق با تلفن ساعت ها حرف میزنن جیغ و داد و خنده. اصلا انگار نه انگار که تو خوابی.

۲. بله محدودیت داره. برای ما از ۶ صبح تا ۸ شب بود. ترم بهار هم تا ۹ شب دیگه باید بر میگشتیم محوطه دانشگاه ولی خود خوابگاه تا ساعت ۱۰ شب.

۳. تخت دارین. بالش و پتو رو خودت باید ببری. حالا بعضی دانشگاه ها دشک هم ندارن. باید بپرسی

۴. دستشویی و حمام عمومیه. بعضی وقتا خوب چندان تمیز نیست

۵. غذاش به سلف دانشگات بستگی داره که چه آشپزایی بیارن. برای ما خوب بود خدا رو شکر. شامش ولی اکثرا بدرد نمیخورد

۶. خلاصه برای رشد کردن و مستقل شدن یه سری سختی ها رو باید تحمل کرد. رندگی تو خوابگاه یه نوع مبارزه هست.

موفق باشی🌹🌹

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
وای من الان بخاطر کنکور هیچ جا نمیتونم برم  با خودم میگفتم رفتم دانشگاه و رفتم خوابگاه هم یه ه ...

خوب دانشگاه ما توی سخت گیری نوبر بود از همه نظر مثلا مانتو زیر زانو و ارایش کم و و... کلا یه تونل وخشت هر صبح رد میشدیم 

میخوای راحت تر باشی دانشواه ازاد نجف اباد نرو 

سر 6 هن خوابگاه باید باشی نباشیم پرونده درست میمردن برات یه اقاییم مسئول خوابگاه ها بود قشنگ قورتت میداد 

سال ۹۲ تا ۹۵ آره خیلی خاطرات دارم حاضرم ۵۰ سال زندگیمو بدم سال اول و دوم خوابگاهمو باز تجربه کنم بعد ...

😂😂😂😂 

نه فعلا تا ده سال دیگه براش وقت دارم😅

بعد چه جوری میشه واسش درخواست داد؟و چه امکاناتی داره و یا میشه هم اتاقی رو خودت انتخاب کنی؟

بله میشه هم اتاقیتو خودت انتخاب کنی امکانات خاصی نداره فقط اینکه دو تختست هزینش بالاتره. فقط چون اتاقای دونفره ظرفیتشون زود پر میشه باید سریع اقدام کنی

یکم توضیح میدی  چرا توبقیه تاپیکا میبینم خیلیا میگن بهترین دوران بود  درحالی که من به شر ...

بخاطر اینکه آدمای به شدت برون گرایی هستن و اکثرا هدفشون از خوابگاه اومدن، جداشدن از خانواده و فقط تفریح و خوشگذرونی هست. اگه درس خونی خیلی قراره اذیت بشی

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟